Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Kartų gatvė

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Kartų gatvė

28
    10
    32,14%
    9
    9
    28,57%
    8
    8
    10,71%
    3
    7
    25,00%
    7
    6
    0,00%
    0
    5
    0,00%
    0
    4
    0,00%
    0
    3
    3,57%
    1
    2
    0,00%
    0
    1
    0,00%
    0

Pavadinimo norėtųsi labiau užkabinančio.
    beg, borrow and steal

Comment

Puiku Nikai. Ši nuotrauka mano manymu puikiai atitinka temos pavadinimą. Ir pats pavadinimas tikrai su mintimi. Tai +10.

IT. Sicilija
      PT. 11 dienų Portugalijos keliais
      LT. Kaunas 2009.01.04

Comment

Rėmelis tragiškas, dangus irgi labai nevykęs. Mintis gera, bet ji silpnai perteikta, per daug detalių užgožiančių pagr. objektus. Reikėtų stambesnio plano ir kitokio rakurso.

Comment

Parašė Giedra70 Rodyti pranešimą
          Puiku Nikai. Ši nuotrauka mano manymu puikiai atitinka temos pavadinimą. Ir pats pavadinimas tikrai su mintimi. Tai +10.
          Dėkuj.

Comment

Remelis kaip per laidituves
            Mano foto http://hasidas.deviantart.com/gallery/

Comment

Vaizdas man labai patinka. Tačiau pateikimas šios nuotraukos labai prastas. Aš būčiau apačia ir dešinį kampą apkirpęs, ir nuotrauką didesnę įkėlęs- maždaug tokio dydžio kokia ji yra dabar su rėmeliu. O kalbant apie rėmelį aš negalvojau kad jie daug įtakos turi nuotraukai, bet kai šiuo atveju toks baisus tai tikrai sugadina bendrą vaizdą. Su dangumi neaišku kas darosi, reikėjo ekraną pavartyt nes galvojau kad čia kažkas negerai..

Manau čia tiesiog toks atvejis kai reikėjo kuo mažiau su ta nuotrauka žaisti , tie efektai blogis...

Comment

pritariu del remelio, bet prieshinagai nei buduli mane pavadinimas ir uzhkabino

Comment

Nelabai akcentuoti žmonės... Jie čia kaip priedas. Bet mintis nebloga.
                  8

Comment

Užfiksuota akimirka puiki. Atlikimas ir pateikimas šnipštas.

Comment

Nesuprantu, ką čia dar galima teigiamo įžvelgti šioje nuotraukoje. Eilinis buitinis vaizdelis be padorios kompozicijos ir neskoningu rėmu. Jokio kontrasto pojūčio taip pat.
                      Mano galerija Flickr'yje

Comment

Niekaip nepagaunu, kaip ši nuotrauka sugebėjo surinkti tiek balų virš 7. Gal kas nors man nesusipratusiam paaiškintumėt, ką patraukiančio radote šioje nuotraukoje?
                        Mano galerija Flickr'yje

Comment

Kam dėjai tokį rėmelį??? Ir kontrastą tarp žmonių galėjai išryškint.
                          You might surprise yourself.

Miestai.net FB

Comment

Mane ši nuotrauka trumpam grąžino į vaikystę. 10+
                            Jei yra mintis, nesvarbu nei rėmeliai, nei atlikimas...

Comment

siaip ir mintis ir nuotraukos pavadinimas puikus, taciau noretusi, kad butu stambesniu planu zmones ir gatve. Puikus darbas...9

Comment

Parašė Mantaz Rodyti pranešimą
                                Nesuprantu, ką čia dar galima teigiamo įžvelgti šioje nuotraukoje. Eilinis buitinis vaizdelis be padorios kompozicijos ir neskoningu rėmu. Jokio kontrasto pojūčio taip pat.
                                Parašė Mantaz Rodyti pranešimą
                                Niekaip nepagaunu, kaip ši nuotrauka sugebėjo surinkti tiek balų virš 7. Gal kas nors man nesusipratusiam paaiškintumėt, ką patraukiančio radote šioje nuotraukoje?
                                Kam taip užsipulti?

Atlikimas prastas, bet nuotaika, mintis, nors ir neišgryninta nuotraukos atlikimu, yra. Tai ją ir skiria nuo "eilinio buitinio vaizdelio". Aš pats jai neduočiau daugiau nei 6-7, bet ji tikrai verta gerokai daugiau nei 3.

Comment

Parašė Aug1z Rodyti pranešimą
                                  Kam taip užsipulti?

Atlikimas prastas, bet nuotaika, mintis, nors ir neišgryninta nuotraukos atlikimu, yra. Tai ją ir skiria nuo "eilinio buitinio vaizdelio". Aš pats jai neduočiau daugiau nei 6-7, bet ji tikrai verta gerokai daugiau nei 3.
                                  Tai ką man daryti, jei nematau nei nuotaikos, nei minties?
                                  Mano galerija Flickr'yje

Comment

Working...
                                  X