Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Kartų gatvė
Collapse
X
-
Parašė Giedra70 Rodyti pranešimąPuiku Nikai. Ši nuotrauka mano manymu puikiai atitinka temos pavadinimą. Ir pats pavadinimas tikrai su mintimi. Tai +10.
Comment
-
Vaizdas man labai patinka. Tačiau pateikimas šios nuotraukos labai prastas. Aš būčiau apačia ir dešinį kampą apkirpęs, ir nuotrauką didesnę įkėlęs- maždaug tokio dydžio kokia ji yra dabar su rėmeliu. O kalbant apie rėmelį aš negalvojau kad jie daug įtakos turi nuotraukai, bet kai šiuo atveju toks baisus tai tikrai sugadina bendrą vaizdą. Su dangumi neaišku kas darosi, reikėjo ekraną pavartyt nes galvojau kad čia kažkas negerai..
Manau čia tiesiog toks atvejis kai reikėjo kuo mažiau su ta nuotrauka žaisti , tie efektai blogis...
Comment
-
Parašė Mantaz Rodyti pranešimąNesuprantu, ką čia dar galima teigiamo įžvelgti šioje nuotraukoje. Eilinis buitinis vaizdelis be padorios kompozicijos ir neskoningu rėmu. Jokio kontrasto pojūčio taip pat.Parašė Mantaz Rodyti pranešimąNiekaip nepagaunu, kaip ši nuotrauka sugebėjo surinkti tiek balų virš 7. Gal kas nors man nesusipratusiam paaiškintumėt, ką patraukiančio radote šioje nuotraukoje?
Atlikimas prastas, bet nuotaika, mintis, nors ir neišgryninta nuotraukos atlikimu, yra. Tai ją ir skiria nuo "eilinio buitinio vaizdelio". Aš pats jai neduočiau daugiau nei 6-7, bet ji tikrai verta gerokai daugiau nei 3.
Comment
-
Parašė Aug1z Rodyti pranešimąKam taip užsipulti?
Atlikimas prastas, bet nuotaika, mintis, nors ir neišgryninta nuotraukos atlikimu, yra. Tai ją ir skiria nuo "eilinio buitinio vaizdelio". Aš pats jai neduočiau daugiau nei 6-7, bet ji tikrai verta gerokai daugiau nei 3.Mano galerija Flickr'yje
Comment
Comment