Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Ant ledo
Collapse
X
-
Parašė dts Rodyti pranešimąpavojinga biski o siaip ledas ~ vanduo gal ir kontrastas :> 9 tebunieMano galerija Flickr'yje
Comment
-
Parašė Ramunas Rodyti pranešimąNetinka mano nuomone šitam konkursui ši nuotrauka.Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
Parašė Mantaz Rodyti pranešimąDėkui. Pats čia kontrastą matau tarp vyro aprangos ir ledo, na bet kiekvienas savaip
Comment
-
Parašė Ramunas Rodyti pranešimąNa as tiesiog nematau cia kontrasto, nei kazkokios gilios ar uzsleptos minties.
Taip tarp zmogaus ir ledo sioks toks kontrastas yra, tacia manau jis nepakankamai ryskus.Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
Man tai idejos pateikimas super. labai geras kontrastas tarp zmogaus aprangos spalvos ir sniego baltmo.gal siektiek butu geriau jai priekyje butu tik sniegas, sniegas ir vien tik sniegas. bet siaip labai gera fotoMano foto http://hasidas.deviantart.com/gallery/
Comment
-
Parašė Mantaz Rodyti pranešimąPats čia kontrastą matau tarp vyro aprangos ir ledo
Comment
-
Atsargiai tu su tuo ledu. Įlūžti galima
Kontrastas akivaizdus: tarp juodos spalvos ir baltos ( nors šiaip čia juoda spalva netinka, nebent žmogus iš šermenų grįždamas užlipo ant ledo pažiūrėti, kaip gyvenimo upė teka ). Beje, tikiuosi, kad čia upė Antras kontrastas - tarp tekančio vandens ir sustingusio ledo. O jei nesustosiu - tai dar krūvą kontrastų surasiubeg, borrow and steal
Comment
-
Parašė Budulis Rodyti pranešimąAtsargiai tu su tuo ledu. Įlūžti galima
Kontrastas akivaizdus: tarp juodos spalvos ir baltos ( nors šiaip čia juoda spalva netinka, nebent žmogus iš šermenų grįždamas užlipo ant ledo pažiūrėti, kaip gyvenimo upė teka ). Beje, tikiuosi, kad čia upė Antras kontrastas - tarp tekančio vandens ir sustingusio ledo. O jei nesustosiu - tai dar krūvą kontrastų surasiu
Comment
-
Parašė Aug1z Rodyti pranešimąMintis arba tema turi būti akcentuota. Šios nuotraukos akcentas - gražus peizažas, o aliuzijos į kontrastą prasidėjo tik dėl to, kad ji čia patalpinta. Kontrastas juoda-balta - neperteikta, tik žmogaus kojos žemiau kelių baltos spalvos fone. Jei 2/3 ar visa nuotrauka būtų sniegas, o žmogus išliktų dabartinėje savo stovėjimo vietoje, tada būtų galima kalbėti apie juoda-balta kontrastą. Kontrastas ledas-vanduo... tik jau nereikia Pasikartosiu - gera peizažinė nuotrauka, o šion temon nė pro kur
O kas apskritai yra kontrastas? Skirtumas, priešingybė, nesuderinamumas? Ar turi būti griežtai apibrėžti modernaus kontrastantizmo principai? Gražią, saulėtą dieną, juodai apsirengęs žmogus stovi ant baltu sniegu apsnigto ledo. Negi būtinai vietoj to žmogaus kompozicijoj turi būti po saulės skėčiu tik su bikiniu gulinti sultingų formų jauna panelė? Ką tu žinai, gal Mantas bandė prikalbinti, bet jo draugė nesutiko, sakė, "šalta gi"beg, borrow and steal
Comment
-
Parašė Budulis Rodyti pranešimąGražią, saulėtą dieną, juodai apsirengęs žmogus stovi ant baltu sniegu apsnigto ledo.
"Kontrastas juoda-balta - neperteikta, tik žmogaus kojos žemiau kelių baltos spalvos fone. Jei 2/3 ar visa nuotrauka būtų sniegas, o žmogus išliktų dabartinėje savo stovėjimo vietoje, tada būtų galima kalbėti apie juoda-balta kontrastą."
Comment
Comment