Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Tarp akmenų

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Tarp akmenų

Slovakija, kalnų upelis.
    14
    10
    0,00%
    0
    9
    0,00%
    0
    8
    7,14%
    1
    7
    7,14%
    1
    6
    21,43%
    3
    5
    7,14%
    1
    4
    21,43%
    3
    3
    14,29%
    2
    2
    14,29%
    2
    1
    7,14%
    1
    Paskutinis taisė 99; 2007.02.16, 11:04.
    www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!

Paklausiu tiesiai sviesiai, kur cia kontrastas?
    Jedi power!

Comment

Parašė Ramunas Rodyti pranešimą
      Paklausiu tiesiai sviesiai, kur cia kontrastas?
      Tiesa, čia kontrastas nėra aiškus, manyčiau jei medžio "įlindusio" į vaizdą nebūtų, nebūtų ir kontrasto.
      www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!

Comment

Amiko, jeigu nori parodyti savo nuotraukas iš kelionių gali sukurti temą, mielai pasižiūrėsim.

Kam į konkursą senas netinkančias foto dėti? Net pats nežinai ar čia yra kontrastas ar ne.

Comment

Parašė taimis Rodyti pranešimą
          Amiko, jeigu nori parodyti savo nuotraukas iš kelionių gali sukurti temą, mielai pasižiūrėsim.

Kam į konkursą senas netinkančias foto dėti? Net pats nežinai ar čia yra kontrastas ar ne.
          Man jos gražios... O kontrastas man čia irgi yra... Temos taisyklėse nemačiau apibrėžimo kas yra kontrastas, info apie tai irgi neradau per google, kad būtų konkrečiai parašyta. Taigi kas yra kontrastas belieka interpretuoti savaip.

Comment

Parašė amiko Rodyti pranešimą
            Man jos gražios... O kontrastas man čia irgi yra... Temos taisyklėse nemačiau apibrėžimo kas yra kontrastas, info apie tai irgi neradau per google, kad būtų konkrečiai parašyta. Taigi kas yra kontrastas belieka interpretuoti savaip.
            Tai jeigu gražios sukurk temą 'Už Sienos' ir mes jas visas peržiūrėsim. Kam senas kelionių nuotraukas kurių ryšio su konkursu niekas neįžiūri čia dėti.

Tiesa, čia kontrastas nėra aiškus, manyčiau jei medžio "įlindusio" į vaizdą nebūtų, nebūtų ir kontrasto.
            Net pats nežinai ar į temą ar ne... Ir kur kontrastas nuotraukoje 'Žvilgsnis į Dangų' ?

Comment

Tai jeigu gražios sukurk temą 'Už Sienos' ir mes jas visas peržiūrėsim. Kam senas kelionių nuotraukas kurių ryšio su konkursu niekas neįžiūri čia dėti.

Net pats nežinai ar į temą ar ne... Ir kur kontrastas nuotraukoje 'Žvilgsnis į Dangų' ?
              Ten kontrastas tarp Danguje skrendačio lėktuvo ir Rotušės galybės Kritikuot lengviausia, ponaiti, o pasipūtimas tau matau irgi nėra svetimas. Taigi kas tau yra kontrastas? Kas turi atsispindėt nuotraukoj? Aš prieš dėdamas savo foto, prieš tai pasižiūrėjau į kitų dalyvių foto ir pamaniau, kad maniškės tiks, dėja, klydau. Ir pas jus klaidos daug kainuoja, trinkit tas 3 temas jei gaila. Viso gero.

Comment

Ten kontrastas tarp Danguje skrendačio lėktuvo ir Rotušės galybės Kritikuot lengviausia, ponaiti, o pasipūtimas tau matau irgi nėra svetimas. Taigi kas tau yra kontrastas? Kas turi atsispindėt nuotraukoj? Aš prieš dėdamas savo foto, prieš tai pasižiūrėjau į kitų dalyvių foto ir pamaniau, kad maniškės tiks, dėja, klydau. Ir pas jus klaidos daug kainuoja, trinkit tas 3 temas jei gaila. Viso gero.
                Nieko trinti nereikia, aš išreiškiau savo nuomonę ir viskas.

Comment

Nieko trinti nereikia, aš išreiškiau savo nuomonę ir viskas.
                  Bet įvertį kažkas tai nupypino. Jūs čia mėgstat tokius dalykus pastebėjau... Turbūt įverčiai tam tik ir skirti, kad geriems žmonėms juos braukytų, o draugams - paliktų.

Comment

Bet įvertį kažkas tai nupypino. Jūs čia mėgstat tokius dalykus pastebėjau... Turbūt įverčiai tam tik ir skirti, kad geriems žmonėms juos braukytų, o draugams - paliktų.
                    Kokius dalykus? Neįsižeisk taip. Kaip vaikų darželyje, aš tik geras visi kiti blogi, jis man ne draugas....

Comment

Ar ne laikas susirašinėti AŽ?
                      Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net

Comment

Parašė 99 Rodyti pranešimą
                        Ar ne laikas susirašinėti AŽ?
                        Darysim kaip pasakei. Ko dar? Gal ko iš Maximos atnešt?

Comment

Working...
                        X