Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Senas ir jaunas

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Senas ir jaunas

23
    10
    13,04%
    3
    9
    30,43%
    7
    8
    39,13%
    9
    7
    8,70%
    2
    6
    4,35%
    1
    5
    0,00%
    0
    4
    4,35%
    1
    3
    0,00%
    0
    2
    0,00%
    0
    1
    0,00%
    0

Įdomus pavadinimas... Kalbant apie pastatus gal vis tik reikėjo pavadint "Senas ir naujas" arba "Tarp praeities ir dabarties". Bet pavadinimas "Senas ir jaunas" gal irgi duotas fiktyviai ir turi šiokią tokią metaforą Bet kuriuo atveju, duodu 7. Prastokas apšvietimas ir blankumas (sniegas, lietus, rūkas ar šiaip kažkokia prieblanda,nesuprasi...) ir pateikimas bei pavadinimas, dangaus per daug paimta... O norint parodyti modernumo ir naujoviškumo pasiekusias aukštumas, vis tik reikėjo kažkaip pabandyti tą naują dangoraižį atvaizduoti aukštesnį, negu dabar matyti nuotraukoj.. Dabar proporcijos keistos: storas ir žemas, o kitas lieknas ir žemas (abu jie žemi, tik dangus aukštas ) 7, bet mintis tai puiki Aišku, ką aš čia dar murmu nelaimingas, aš išvis nei vienos foto nepatalpinęs, o gal vertėtų... Na gal kada ir "pašaudysiu" gražių atspindžių Sėkmės
    Paskutinis taisė Ametistas; 2007.02.16, 01:51.
    www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!

Comment

Per daug dangaus

Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/

--------------------------------------------------

Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!

Comment

Per daug dangaus duodu 8 (atsiprasau)

Comment

Idėja Bet be jos čia nieko kaip ir nebėr.
          8

Comment

Idėja labai gera, dangaus ne per daug, tik jis galėtų būt gražesnis ir viskas kontrastingiau... Manau su šopu buvo galima nesunkiai pakoreguot...

Comment

7 uz ideja

Comment

jeigu nesuklysiu trbt Zoom daryta foto...

Comment

Working...
                X