Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

nakties nemigo valandos

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

nakties nemigo valandos

27
    10
    18,52%
    5
    9
    25,93%
    7
    8
    18,52%
    5
    7
    25,93%
    7
    6
    3,70%
    1
    5
    7,41%
    2
    4
    0,00%
    0
    3
    0,00%
    0
    2
    0,00%
    0
    1
    0,00%
    0

Emocinis kontrastas ?

Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/

--------------------------------------------------

Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!

Comment

Parašė Ežiukas Rodyti pranešimą
      Emocinis kontrastas ?
      che che
      2 in 1.

Comment

Na arun' dabar tu man paaiškint nesusiprateliui pastoviai krentančiam iš medžių, kur čia kontrastas , kur idėja ir panašus dalykai ?

Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!

Comment

Na arun' dabar tu man paaiškint nesusiprateliui pastoviai krentančiam iš medžių, kur čia kontrastas , kur idėja ir panašus dalykai ?
          Eziukai, taigi cia kiekvienas izvelgia tai ka izvelgia - nei daugiau, nei maziau
          jei manai, kad tau nepatinka mano darbas - rasyk 1 fotografijoje ismanau tikrai nemazai, bet budamas Naujokas cia - oops, jau Ugtelejes - galiu ka nors supainioti ir tokia teise sau pasilieku
          Paskutinis taisė arun'; 2007.02.08, 23:57.

Comment

Parašė arun' Rodyti pranešimą
            Eziukai, taigi cia kiekvienas izvelgia tai ka izvelgia - nei daugiau, nei maziau
            jei manai, kad tau nepatinka mano darbas - rasyk 1 fotografijoje ismanau tikrai nemazai, bet budamas Naujokas cia - oops, jau Ugtelejes - galiu ka nors supainioti ir tokia teise sau pasilieku
            O man tavo asmeninė nuomonė rupi.

Comment

O man tavo asmeninė nuomonė rupi.
              na, gerai. bandau aiskinti... kadangi salygu koks turi buti Kontrastas nera, kiekvienas tai isreiskia savaip. man nebutina dvieju kadru deti salia vienas kito, kad pavaizduociau kontrasta, net jei kontrasta paprastai sudaro du dalykai, kurie pabrezia vienas kita, budami skirtingi. jie gali buti ir labai arti vienas kito arba gali buti 2 in 1, is ko ir susidaro kazkieno visuma... tru tu tu
              pavadinimas, kuri daviau savo nuotraukai, viska ir pasako...
              Paskutinis taisė arun'; 2007.02.09, 00:31.

Comment

O būtent šioje tavo nuotraukoje . Kontrastas tie skirtingi dalykai, kas jie ? Šešėlis ir šviesa ? Langai ir sienos? Grindys ir lubos ? Daugiau nerandu aš Nerandu , nes nėra tas kontrastas išryškintas ant tiek, kad tai trauktu ir nereiktu filosofuoti ir mastytu kur čia nuotraukos kabliukas. Štai kodėl man nepatiko nei tavo nei Augz nuotraukos Štai kodėl mano pačio nuotrauka Dievo nėra yra Š , per daug gylu ir nesuprantama paprastas žiurovui
                Paskutinis taisė Ežiukas; 2007.02.09, 00:35.

Comment

O būtent šioje tavo nuotraukoje . Kontrastas tie skirtingi dalykai, kas jie ? Šešėlis ir šviesa ? Langai ir sienos? Grindys ir lubos ? Daugiau nerandu aš Nerandu , nes nėra tas kontrastas išryškintas ant tiek, kad tai trauktu ir nereiktu filosofuoti ir mastytu kur čia nuotraukos kabliukas. Štai kodėl man nepatiko nei tavo nei Augz nuotraukos Štai kodėl mano pačio nuotrauka Dievo nėra yra Š , per daug gylu ir nesuprantama paprastas žiurovui
                  nu baik tu. filosofija yra neisvengiama visuose gyvenimo reiskiniuose - pradedant gimdymo namais ir baigiant lavonine - bei daiktuose. bet jei tu nenori gylio, apskritai, nenori sustoti ties kuo nors ir mastyti, tada sugretink du kadrus: juoda ir balta, arba apskritima ir kvadrata, ir gausi matematinius paprastumus bet juk tai banalu, tiesa?
                  Eziukai, ir kas gi taip kalba apie savo eksponuojamus darbus (kad jie Š)? viskas, ka zmogus kurdamas sukuria, yra menas (gal nepastebetas siandien, bet sedevras po 100 metu) - taip mane moke kai kurie destytojai pagauk tai!
                  Paskutinis taisė arun'; 2007.02.09, 08:48.

Comment

Kazkaip blanku eiline nuotrauka daug tokiu maciau, nepyk 7

Comment

Labai geras kadras. Pilnai užpildytas. Ne dažnai tokie forume psaitaiko. 10. Net negalėjau susilaikyt. Po poros mėnesių partraukos tikriausiai pirmas kartas kuomet vertinu nuotrauką teminiame konkurse. Taip ir toliau

Comment

aciu, deep'as, tavo nuomone man itin reiksminga, kad ir kokia ji butu - teigiama ar neigiama

Comment

Matau tik vieną kontrastą - juoda ir balta. Kokybė irgi... Nenoriu numšti balo, bet teks.
                          5

Comment

siaip del idomumo, kurioje cia vietoje daryta ? Vienuolyne, baznycioj?

Comment

Parašė Marius Rodyti pranešimą
                              siaip del idomumo, kurioje cia vietoje daryta ? Vienuolyne, baznycioj?
                              fotografavau Helsingør'o (Danija) Karmelitu vienuolyne, statytame
                              1430-1500 metais.

Comment

Na skliautines lubos koridoriuose ispudingai atrodo.

Comment

kazka visu vienuolynu koridoriai turi tokio panasaus, net pamaniau, kad cia vienas is Lietuvoj esanciu.

Comment

Parašė Marius Rodyti pranešimą
                                    kazka visu vienuolynu koridoriai turi tokio panasaus, net pamaniau, kad cia vienas is Lietuvoj esanciu.
                                    Lietuvoje senoviniai vienuolynai paprastai yra isbalinti, nes yra barokiniai. siame vienuolyne man patiko plytu ir balintu lubu derinys.

Comment

na taip tu teisus, bet kryzminiai skliautai pas mus irgi gana populiarus buvo, nors va tokiu plytu kaip sitoje nuotraukoje jau turbut nelabai kuriam vienuolyne pamatysi, o man tai yra viena graziausia medziagu statyboje ir puosyboje.

Comment

Vienuolynas, kiek spėju, neveikiantis? Kas jame dabar yra?

Comment

Working...
                                        X