Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

H2O prie 0 °C

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė _Bead_ Rodyti pranešimą
    As ko tikejaus tikrai ne slamsto tikejaus va ir pasakyta viskas tuom isvis noreciau kad vertintu tik tie zmones kurie bent kiek kerta sioj sriti. O sioj sriti kerta tik du zmones siam forume, tik du.
    Tai tu neteisingai pasielgiai. Tau verčiau reikėjo tą nuotrauką tiem DVIEM žmonėm kaip privačią žinutę nusiusti , ir paprašyti, kad jie j ą įvertintu

O šiaip iš smalsumo: kas tie žmonės ?

Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/

--------------------------------------------------

Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!

Comment

Parašė Ežiukas Rodyti pranešimą
      Tai tu neteisingai pasielgiai. Tau verčiau reikėjo tą nuotrauką tiem DVIEM žmonėm kaip privačią žinutę nusiusti , ir paprašyti, kad jie j ą įvertintu

O šiaip iš smalsumo: kas tie žmonės ?
      Gerai pagalvok ir pats suprasi akivaizdziai matosi.
      R. Dichavičius: „Turi būti alkanas fotografijos“

Comment

Banalu nebanalu svarbiausia kad patiktu paciam tos nuotraukos autoriuj.
        Tai pradėkime savo vasaros vaizdelius čia krauti, visus turistinius snap'us, svarbu, kad autoriui miela. Aišku kad gerai, kad nuotrauka patinka pačiam autoriui, bet tai jai tikrai neprideda meninės vertės. Prieš dėdamas į kokį nors konkursą pagalvok, ar jos atlikimas ir matomas rezultatas, neskaitant idėjos konstatavimo, turi vertės.

Prieš visus puldamas, išmok priimti kritiką. Kritiką, kurios ši nuotrauka, kaip konkursinė, nusipelnė. Ir daug.

Comment

Parašė Aug1z Rodyti pranešimą
          Tai pradėkime savo vasaros vaizdelius čia krauti, visus turistinius snap'us, svarbu, kad autoriui miela. Aišku kad gerai, kad nuotrauka patinka pačiam autoriui, bet tai jai tikrai neprideda meninės vertės. Prieš dėdamas į kokį nors konkursą pagalvok, ar jos atlikimas ir matomas rezultatas, neskaitant idėjos konstatavimo, turi vertės.

Prieš visus puldamas, išmok priimti kritiką. Kritiką, kurios ši nuotrauka, kaip konkursinė, nusipelnė. Ir daug.
          Parodyk man nors viena vieta kur as puoliau.

Comment

Parodyk man nors viena vieta kur as puoliau.
            specz ir taimis.

Comment

specz ir taimis.
              Sakau parodyk nu.

Comment

Bead nusiramink ir tvardykis, matau, kad slamstas tai taip ir sakau, o jei nesutinki - tiesiog nekreipk demesio, o ne rekaut pulk. Isvedziojimu jokiu pas mane nera, viska sakau tiesiai kaip yra, o jei tau is to juokas ima, tai idemiai pasiziurek i sia nuotrauka dar kart ir i savo parasa, prisijuoksi iki soties.

Comment

Parašė specz Rodyti pranešimą
                  Bead nusiramink ir tvardykis, matau, kad slamstas tai taip ir sakau, o jei nesutinki - tiesiog nekreipk demesio, o ne rekaut pulk. Isvedziojimu jokiu pas mane nera, viska sakau tiesiai kaip yra, o jei tau is to juokas ima, tai idemiai pasiziurek i sia nuotrauka dar kart ir i savo parasa, prisijuoksi iki soties.
                  As ramus ir man tikrai nereikia tvardytis tema vanduo nuotrauka ledas siejasi siejasi. O kad isvedzioji faktas vaidini visazini.

Comment

Sakau parodyk nu.
                    Pasiskaityk savo pranešimus skirtus jiems ir nereiks nieko rodyti. Priimtum kritiką, kurios ši nuotrauka nusipelnė, nereiktų ant nieko pykti.

Comment

Nu tau kieciau gaunasi pas mane namie ledo gabalai nesimeto paziurejus kaip tu su dslr fotkini tai man net verkt noris.
                      Dėl to kad tokios gražios ?

Jeigu aš pabandau ir pats suprantu kad dar reikia praktikuotis aš į konkursą nededu tos nuotraukos, ką patarčiau ir tau daryti nes matau kad negali priimti pagrystos kritikos.

Palygink tavo fotografiją su kitomis šiame konkurse. Ar tu gali atvirai sau pasakyti kad ji yra gera? Nemanau. Tai būk atsargus ir neįžeidinėk žmonių.

Comment

Pasakyt, kad nuotrauka slamstas visaziniu but nereikia ir nevienas jau sita tau pasake. Kad turiniu nuotrauka siejasi su tema niekas ir neabejoja, bet arba tu suda siaip mali ir pafleimint nori arba istikro tau nedasunta, ka tau visi nori pasakyt.

Comment

Pasiskaityk savo pranešimus skirtus jiems ir nereiks nieko rodyti. Priimtum kritiką, kurios ši nuotrauka nusipelnė, nereiktų ant nieko pykti.
                          Kritika slamstas? As ant taves ka nors sakiau? kazka blogo apie tave pasakiau? Zinai jei as taip kritikuociau, tai kazin ar kas toki ir megtu, o nekritikuoju, nes kai sakoma nemoki lyst nereikia ir...

Comment

Pasakyt, kad nuotrauka slamstas visaziniu but nereikia ir nevienas jau sita tau pasake. Kad turiniu nuotrauka siejasi su tema niekas ir neabejoja, bet arba tu suda siaip mali ir pafleimint nori arba istikro tau nedasunta, ka tau visi nori pasakyt.
                            Beveik visu veritinimas yra slamstas nu tai nzn ar man reikia cia daryt isvadas?

Comment

Slamstas buvo pasakyta su ta intencija jog deretu pamastyti ar nuotrauka atitinka bent minimalius konkurso kokyebs reikalavimus, apie tai nekarta jau buvo kalbeta.

Comment

Slamstas buvo pasakyta su ta intencija jog deretu pamastyti ar nuotrauka atitinka bent minimalius konkurso kokyebs reikalavimus, apie tai nekarta jau buvo kalbeta.
                                Tingiu as cia gincytis mano nuomone tokia vertint slamstu tai kazkaip nekorektiska cia tik mano nuomone.

Comment

Kritika slamstas? As ant taves ka nors sakiau? kazka blogo apie tave pasakiau? Zinai jei as taip kritikuociau, tai kazin ar kas toki ir megtu, o nekritikuoju, nes kai sakoma nemoki lyst nereikia ir...
                                  Šlamštas nė ant vieno darbo, kad ir koks jis blogas bebūtų, nesu pasakęs. Mano pirmoje žinutėje šioje temoje apsiėjau be jokių epitetų ir pakritikavau kiek įmanoma šiai nuotraukai konstruktyviau. Antroje savo žinutėje viską, manau, dar aiškiau išdėsčiau ir dėl nieko neturėtum įsižeisti.

Comment

Šlamštas nė ant vieno darbo, kad ir koks jis blogas bebūtų, nesu pasakęs. Mano pirmoje žinutėje šioje temoje apsiėjau be jokių epitetų ir pakritikavau kiek įmanoma šiai nuotraukai konstruktyviau. Antroje savo žinutėje viską, manau, dar aiškiau išdėsčiau ir dėl nieko neturėtum įsižeisti.
                                    Tu normaliai kaip zmogus isaiskinai kas blogai kas negerai tu manes ir neizeidei tikrai jokiais budais. Bet kiti nevardinsiu kas zodziai slamstas man yra nepateisinama. Cia jau tikrai zmogaus izeidimas ka norit man sakykit, bet as taip manau.

Comment

Bead ne izeisti norejau, atsiprasau jei taip atsitiko. Sutinku, kad gal nekorektiska taip sakyti, taciau ka komentuoti nematau ir betkokiu atveju tai neapsprendzia nuotraukos vertes, o tik pasako mano nuomone.

Comment

sorry, as gal ne i tema, bet pirma mintis pažiūrėjus foto tai "nevalgykit vaikai geltono sniego"

Comment

Grazi foto!!!! man ta citrina susalusi ir lygtais vidury leduko sirdele???ar taip supratau???

Comment

Working...
                                          X