Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
H2O prie 0 °C
Collapse
X
-
Na kad vanduo tai suprantama, bet visa kita... kiek kartu kalbeta jog betko nemesti. Toks vaizdas, kad imete ledo gabala i kriaukle: "o cia vandens konkursui gali tikt, o dar ir citrina bala kita dades"... Pyksht belekaip ir uploadinam. Nenoriu nieko izeist, taciau vaizdas butent toks, o nuotrauka nieko neverta.
Comment
-
Parašė specz Rodyti pranešimąNa kad vanduo tai suprantama, bet visa kita... kiek kartu kalbeta jog betko nemesti. Toks vaizdas, kad imete ledo gabala i kriaukle: "o cia vandens konkursui gali tikt, o dar ir citrina bala kita dades"... Pyksht belekaip ir uploadinam. Nenoriu nieko izeist, taciau vaizdas butent toks, o nuotrauka nieko neverta.R. Dichavičius: „Turi būti alkanas fotografijos“
Comment
-
_Bead_ nuotrauka tikrai š***s Ir Spec čia manau visiškai teisus
Beto kokia čia mintis ? Parašyk , nes aš jos nesuprantu . Kaip ir daugelis manau .
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
--------------------------------------------------
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
-
Parašė Ežiukas Rodyti pranešimą_Bead_ nuotrauka tikrai š***s Ir Spec čia manau visiškai teisus
Beto kokia čia mintis ? Parašyk , nes aš jos nesuprantu . Kaip ir daugelis manau .R. Dichavičius: „Turi būti alkanas fotografijos“
Comment
-
Parašė Hunte-r Rodyti pranešimąžmogaus kūnas irgi 70prc vanduo dėkit žmones...R. Dichavičius: „Turi būti alkanas fotografijos“
Comment
-
Parašė _Bead_ Rodyti pranešimąDar vienas skirk minti nuo idejos.
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
-
Parašė Ežiukas Rodyti pranešimąIdėja nufotografuoti užšalusę citriną kaip prastos kompozicijos pavyzdį ?R. Dichavičius: „Turi būti alkanas fotografijos“
Comment
-
Vajei... Visų pirma, patikėk, visi čia supranta, kad vanduo prie 0c virsta ledu. Tu, kaip nuotraukos, dedamos į konkursą autorius, turėjai atlikti darbą, kurios iš šio fakto kažką išspaustų. Vien idėjos niekada neužtenka. Parodyk man kažką vertingo pačioje nuotraukoje - apie kompoziciją negalvota, kampas neparinktas, iškadruota belekaip, gero/įdomaus apšvietimo - jokio. Rezultate - sausa ledo/citrinos dokumentacija, į kurią gali būti normaliai žiūrimą kaip į paprastą vaizdelį. O konkursiniame/meniniame/vertinimo lygmenyje - šlamštas.
Comment
-
Nepadarė , nes tai paprasta kaip sau pirštus ap*******ti Aš irgi panašiu sumanymų turėjau, bet jų neįgyvendinau nes tai banalu ir neįdomu. Ir šiaip labai jau pradžiokiškai Beto viena yra pačias kadro salygas sudaryti antra kaip tos salygos kitiems nuotraukoje atrodo. Kitaip sakant tavo nuotrauka visiškai nevykusi kaip to ledo su citrina atvaizdavimo priemonė
Tai žinoma tik mano nuomone ir galimas daiktas, kad aš toks pats durnas kaip ir Spec
Comment
-
Parašė _Bead_ Rodyti pranešimąo ledas yra vanduo vanduo vanduo vanduo uzsales
P.S. Ežiukas - specz.
Comment
-
Parašė Ežiukas Rodyti pranešimąNepadarė , nes tai paprasta kaip sau pirštus ap*******ti Aš irgi panašiu sumanymų turėjau, bet jų neįgyvendinau nes tai banalu ir neįdomu. Ir šiaip labai jau pradžiokiškai Beto viena yra pačias kadro salygas sudaryti antra kaip tos salygos kitiems nuotraukoje atrodo. Kitaip sakant tavo nuotrauka visiškai nevykusi kaip to ledo su citrina atvaizdavimo priemonė
Tai žinoma tik mano nuomone ir galimas daiktas, kad aš toks pats durnas kaip ir SpecR. Dichavičius: „Turi būti alkanas fotografijos“
Comment
-
Parašė taimis Rodyti pranešimąKad ledas yra vanduo manau čia dauguma supranta. Tai čia visa tavo idėja? Kodėl būtent taip ją perteikiai? Man susidaro vaizdas kad tiesiog pagalvojai kad vanduo gali būti ir ledas ir tiesiog suradai artimiausią jo gabalą ir prastai nofotografavai. Nieko doro nesigavo.
P.S. Ežiukas - specz.R. Dichavičius: „Turi būti alkanas fotografijos“
Comment
-
Parašė _Bead_ Rodyti pranešimąAs jusu durniais nelaikau nei vieno tiesiog, kai uzsipuola taip slamstas ir t.t Banalu nebanalu svarbiausia kad patiktu paciam tos nuotraukos autoriuj.
Comment
-
Parašė Ežiukas Rodyti pranešimąNiekas tavęs nepuola Tu idėjai savo darba butent į tokia vietą, kurioje nors menkiausias minusas yra smarkiai kritikuojamas Tai ko tu tikėjais ?R. Dichavičius: „Turi būti alkanas fotografijos“
Comment
Comment