Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
vakarėja
Collapse
X
-
Na jei nepavyksta išsirinkti tinkamo rėmelio, manau galima panaudoti neutralią, klasikinę balto pasportu imitaciją:
http://foto.terpe.lt/inkelti/2007011...a.in.frame.jpgPaskutinis taisė 99; 2007.01.12, 21:27.Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net
Comment
-
iki tokių spalvų buvai priėjęs, bet pabijojau, kad gausis perdaug dramatiškai, todėl palikau originalias. juolab, kad man ir tokios patiko.
rėmelis - panaši įdėja buvo (plonytėm šviesiom linijom suteikti rėmeliui erdvės), tačiau realizacija gavosi tokia tragiška, kad padariau pačius papraščiausius
Mantui - mano nuomone būtent šiltos spalvos ir išlaiko nuotraukos nuotaiką. šaltesnis balansas (bandymų metu) gerokai nugesino įspūdį ir pasitenkinimą, kurį kėlė originalas. dėl kontrasto sutinku.
Comment
-
Parašė specz Rodyti pranešimąKokios dar saltesnes spalvos per saulelydi? O_oMano galerija Flickr'yje
Comment
-
Nebtunai kontrasto, siektiek ryskumo butu pakake, t.y. galima ilgesni islaikyma buvo det, nes jura nedaeksponuota siektiek, bet baisu dangu prarast. Bet cia nekoreguotinu variantu; jei vistiek proccessini veliau jau geriau nedaeksponuoti, o veliau pasviesinti, nei pereksponuoti ir prarasti svarbias detales. Mano variantas siektiek surrealistiskesnis Photoshopofobams galbut neitiktu. Realiai Naglio pirmasis variantas grazus svelnus ir lengvas peizazas, perdaug trukumu jame nematau, atspaudus didesni varianta galima ant sienos kabint. Na tik su remu prasove, suspaudzia visa erdve baisiai, peizazui labai netinkamas. Taciau mano galva tiek spalvine gama, tiek turinys trukumu didesniu neturi.
Comment
-
Parašė specz Rodyti pranešimą........... atspaudus didesni varianta galima ant sienos kabint. ........
buvau atsispausdinęs A4 formate. deja per tamsus gavosi. galbūt nepataikiau su fotolaboratorija. tačiau ieškoti ir eksperimentuoti, kur daro gražiai ant A4, o kur ne yra kiek per brangus malonumas.
šiaip dėkui tiem, kurie nepatingėjo ir išsakė savo pastabas, ir ypač dėkui specz ir 99, kurie nepatingėjo ir parodė kaip ta pati nuotrauka keičiasi pakeitus rėmelį, kontrastą ar kt...
tai tikrai paskatins ateityje kruopščiau pasėdėti prie nuotraukos ir išgauti kur kas geresnius variantus.
Comment
-
Del spausdinimo. Pasidarai sviesuma ryskuma ir visas kitas mandravones ant kompo kaip tau reikia, zinoma monitorius daugmaz normaliai sukalibruotas turi but. Isirasai ir nesi i laboratorija, o ten ijunges kaps lock`a sakai: BE KOREKCIJU. Kita karta ir 3 kartus tenka pakartot Mat jie laboratorijoj savus softus naudodami pakoreguoja tavo fotografija, t.y. auto levels, auto color, auto contrast ir pan.
Comment
-
Parašė topstarcanada Rodyti pranešimąVos neivertinau specz pakoreguotos nuotraukos Laiku atsibudau, nes jau buciau 10 ivertines.
Comment
Comment