Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Žingsnis
Collapse
X
-
Parašė pauliezaz Rodyti pranešimąKad vanduo čia atlieka tik antraplanį vaidmenį 7
Comment
-
Parašė topstarcanada Rodyti pranešimąTen paukstis? (Jei paukstis tai koks?) Sunkiai eina man suprast .
Ivertinimas 9
Comment
-
Pats kadras man labai patiko, nedristu teigti ar kategoriskai vertinti geras jis ar blogas, taciau savitumo tikrai turi, priverciantis ilgiau pasiziureti. Nevertinsiu as jo, nes praranda jis savo verte 'Vandens' konkurse, nors nesakau, kad cia netinka, beabejo tinka - matome netgi visa ezera. Taip pat leidau sau siektiek ji pakoreguoti jei nesupyksi Jei sutinki, imesiu cia linka.
Comment
-
Parašė specz Rodyti pranešimąPats kadras man labai patiko, nedristu teigti ar kategoriskai vertinti geras jis ar blogas, taciau savitumo tikrai turi, priverciantis ilgiau pasiziureti. Nevertinsiu as jo, nes praranda jis savo verte 'Vandens' konkurse, nors nesakau, kad cia netinka, beabejo tinka - matome netgi visa ezera. Taip pat leidau sau siektiek ji pakoreguoti jei nesupyksi Jei sutinki, imesiu cia linka.
Comment
-
Tiksliai nepasakysiu. Apsukau (pats niekad praktiskai to nedarau, taciau akis zmogaus nori nenori zvelgia is kaires i desine ziurint i nuotrauka, tad dabar gavosi kryptingai su asmens judejimu bei zvilgsnis nusileidzia nuo kalveles ir susiduria su kita erdve kaip siena/riba, viskas vyksta gana tolygiai. Tavuoju atveju zvilgsnis praplaukia pro nezinia kokia tuscia erdve ir atsitrenkia i kalna su kazkuo besiritanciu nuo jo. Gal kiek per kontrastingas palyginimas, taciau as taip zvelgiu i sia nuotrauka), tada siektiek pazaidziau su levels, curves praktiskai nenaudoju, nebent siektiek truksta kontrasto, su histograma zaist kurkas mieliau man. Pora layeriu pasidariau, kad issaugoti pustonius ant kalvos, palikti zmogu sviesu; ir cropas. Trumpai tariant apsukau, siektiek apkirpau ir dramatiskesni vandeni padariau.
Comment
Comment