Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Vieniša

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Vieniša

17
    10
    11,76%
    2
    9
    17,65%
    3
    8
    29,41%
    5
    7
    17,65%
    3
    6
    5,88%
    1
    5
    0,00%
    0
    4
    5,88%
    1
    3
    5,88%
    1
    2
    0,00%
    0
    1
    5,88%
    1
    R. Dichavičius: „Turi būti alkanas fotografijos“

Atsiprašau, čia kas vieniša ? Ar čia suprask pati atmosfera tokia ?

Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/

--------------------------------------------------

Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!

Comment

Parašė Ežiukas Rodyti pranešimą
      Atsiprašau, čia kas vieniša ? Ar čia suprask pati atmosfera tokia ?
      Aaa, tai tada paklausiu kitaip, o koks kalėdų simbolis?

Comment

Parašė _Bead_ Rodyti pranešimą
        Aaa, tai tada paklausiu kitaip, o koks kalėdų simbolis?
        Tai žinok tikriausiai būtu paskutinis dalykas apie kuri aš pagalvočiau žiurėdamas į šią nuotrauką

P.S Ir ta eglė visai nevieniša , bent aš to nepasakyčiau

Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!

Comment

Tai žinok tikriausiai būtu paskutinis dalykas apie kuri aš pagalvočiau žiurėdamas į šią nuotrauką

P.S Ir ta eglė visai nevieniša , bent aš to nepasakyčiau
          P.S Šita eglė tikrai vieniša, nes ji tarp kitų medžių, o kiti medžiai tai ne eglės, o vienišuma priduoda spalvos ir niurumas. O šiuo laiku manau, kad kiekviena eglė norėtu pasipuošti kalėdom

Comment

Parašė _Bead_ Rodyti pranešimą
            P.S Šita eglė tikrai vieniša, nes ji tarp kitų medžių, o kiti medžiai tai ne eglės, o vienišuma priduoda spalvos ir niurumas. O šiuo laiku manau, kad kiekviena eglė norėtu pasipuošti kalėdom
            Papuoškime visas lietuvos egles

Comment

Papuoškime visas lietuvos egles
              Nebloga akcija būtų, ačiu už idėja

Comment

Puiki mintis, pačiam teko truputį paieškoti kol radau tai, ką čia norima pavaizduoti. Bet tikrai nebuvo taip jau sunku, kaip Ežiukas sako Tik įdomiau nuo to, kad mintis ne padėta ant delno, o ją reikia "atkasti" Aplinkinė atmosfera ir augmenija (eglė ten vienintelė, vienintelė žaliuojanti) daro tą eglę vieniša Pats vaizdas gal galėtų būt estetiškesnis, nes ir pati eglė apšiurus, ir kampe esantis pastatas pasigėrėjimo nekelia, bet man kaip visada svarbiausia mintis
                Paskutinis taisė ; 2006.12.23, 12:42.
                Įžvalgos.lt - FB - G+

Comment

.. Taip ypač tas išsiskėtes medis, per pati kompocijos centrą ir šiaip užstojantis tiek eglę tiek priekyje esanti vaizdą, ir krentantis pirmiausia į akis, labai lengvai leidžia atskleisti pagrindinę mintį

Comment

Tikėjausi, kad kas nors būtent tai sukritikuos. Pats iš dalies pritariu, bet, kaip minėjau, nesu toks fotografas - kritikas kaip jūs ir savitą požiūrį (mėgėjo, pavadinkim taip) į visa tai turiu, todėl nubalsavau pagal save
                    Įžvalgos.lt - FB - G+

Comment

Parašė Ash Rodyti pranešimą
                      Tikėjausi, kad kas nors būtent tai sukritikuos. Pats iš dalies pritariu, bet, kaip minėjau, nesu toks fotografas - kritikas kaip jūs ir savitą požiūrį (mėgėjo, pavadinkim taip) į visa tai turiu, todėl nubalsavau pagal save
                      Tavo teisė balsuoti taip kaip tu manai, kad reikia. Bet tu ir negali nuneigti, kad šiai nuotraukai toli iki padorios, gražios nuotraukos , kaip nuotraukos atlikimo prasme. Vaizdas tai gal ir gražus ir pasakiškas ir panašiai, bet tai turi būti gerai sustabdyta momento nuotrauka. Kas yra labai sunku padaryti , mes ne vaizdus ar atmosferas turėtume manau vertinti o atlikimą ir pateikimą Čia jau pradedam gylintis į vertinimo filosofijas amžina tema

Comment

Aš ir neneigiu Pats keletą minusų paminėjau, nesakau, kad tavo nuomonė klaidinga. Tik sakau, kad man svarbiau kiti dalykai nė tiems, kurie daugiau nusimano apie fotografijos atlikimą. Aš su tavim nesiginčiju
                        Įžvalgos.lt - FB - G+

Comment

Spalvos

Comment

Visai gražu.
                            Ir vėl prie GK.

Comment

To vienišimo čia per kur. Nuotraukos centre didelis, masyvus išsišakojantis medis. Jis vienišas? Ne. Tai iš kur man žinot, kad eglutė čia vieniša? Nesuprantu. Nepyk, bet šita foto tikrai neatskleidžia jokios vienatvės ir nepriverčia susimąstyti.
                              BlogasSeulas 2009Honkongas 2012Bankokas 2012

Comment

Visai grazi foto, tokia siek tiek ziemiska, su sniegu, ko taip dabar truksta

Comment

Parašė Berliner Rodyti pranešimą
                                  To vienišimo čia per kur. Nuotraukos centre didelis, masyvus išsišakojantis medis. Jis vienišas? Ne. Tai iš kur man žinot, kad eglutė čia vieniša? Nesuprantu. Nepyk, bet šita foto tikrai neatskleidžia jokios vienatvės ir nepriverčia susimąstyti.
                                  Čia nebuvo fokusuota i eglę tiesiog pabandžiau kitu kampu.

Comment

Working...
                                  X