Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
„Draugystė“
Collapse
X
-
Super idėja
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
--------------------------------------------------
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
-
Parašė Ežiukas Rodyti pranešimąSuper idėjaMano galerija Flickr'yje
Comment
-
Parašė batista Rodyti pranešimąchebra, jeigu čia nematot idėjos, tai tada jau nežinau...
Comment
-
Parašė Mantaz Rodyti pranešimąGal pasidalink, nes ne visi čia tokie įžvalgūs
, tai yra, kad kalba eina apie Draugystę kaip būvusi ryšį tarp šitų trijų žmonių. Būvusi, nes jie visi lik ir nesusija tarpusavyje, nes jūda į priešingas kryptis. Noriu pasakyti, kad man čia jaučiasi VIENATVĖ vien dėlto, kad turėtu būti kaip ir draugystė tarp tų žmonių, bet nuotraukoje (man bent) jie visi atrodo labai vieniši. O čia jau reikia sugebėti, kad nuotraukoje esantis trys žmonės su potekste "draugystė" atrodytu vieniši. Beto sprendimas nuotrauką padaryti juoda, balta, tik sustipriną tą pojūtį. Plius apkerpijas pastatas taip ir sako, kad ir santykiai tarp tų žmonių tokie pat apkerpija
Dabar galite teikti, kad aš nusišneku, bet aš tą matau nuotraukoje ir man tai labai gerai žiurisi butent šiai temai Šaunuolis NikasPaskutinis taisė Ežiukas; 2006.12.04, 11:37.
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
-
Parašė Mantaz Rodyti pranešimąIdėja yra, ar jos nėra – bent jau atlikimas pakenčiamas būtų.
Comment
-
Gal tiesiog daugelis žmonių perdaug sieja žodį vienatvė su skaičiumi vienas.
Kaip Einšteinas sakė: Vienišas gali būti ir tarp žmonių vakarėlio įkarštyje.
Atlikimas: Kinoteatro frontonas yra horizontalus, tiesiog kelias į dešinę eina žemyn, tai matosi pagal pastato pamatus.
PS. Dėl laiko Ė ant pastato prarado tašką, ir virto E. Gal gražinkite pirminį pavadinimą?
Comment
-
Parašė Ežiukas Rodyti pranešimąAtlikimas šiuo atveju yra tobulas. Pakripimas ir juoda, balta nuotrauka yra pateisinama, nes tai sustiprinimą netvarkos jausmą. Netvarkos tarp šių žmonių "DRAUGYSTĖS". Manau, kad ši nuotrauka perteikia BŪTENT idėją, ir idėja yra svarbiausias jos dalykas. O ne "blizgus" atlikimas
Dėl idėjos, tai man tavo šios nuotraukos suvokimas kažkaip taip pat neprilipo. Nematau jokio bendro ryšio tarp nuotraukoje pavaizduotų žmonių, nei kad jie jaustų vienatvę. Matau žmones su reikalais, nes šiaip sau kokios senutės su lazdomis po miestą nesibasto. Apie vienatvę man ši nuotrauka apskritai nekalba.Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
Manau buvo galima vaizda "perteikti" siek tiek arciau, butu buve kitoks rezultatas. Dabar ivertinau 7 ir beje su paskatinimu.
Parašė Mantaz Rodyti pranešimąTobulas? %) Kreiva–šleiva kompozicija su šiaip sau parinktu objektu bei neproporcingai išsidėsčiusiais veikėjais. Kam ta kreiva gatvė reikalinga? Galima būtų dar pridurt išdegusį dangų (ar tik ne su mobiliu fotografuota?), laidus ir netvarkingai užvešėjusius krūmus. Tebūnie pastarieji nelabai autoriaus valioje, bet jei jau merginos nė iš jokio kampo nepavyskta padaryti kuo nors patrauklia – nebūtina ją kišti dalyvauti gražuolių konkurse. Nuotraukos raiškos kokybės koeficientas taip galėjo būti nepamažintas.
Dėl idėjos, tai man tavo šios nuotraukos suvokimas kažkaip taip pat neprilipo. Nematau jokio bendro ryšio tarp nuotraukoje pavaizduotų žmonių, nei kad jie jaustų vienatvę. Matau žmones su reikalais, nes šiaip sau kokios senutės su lazdomis po miestą nesibasto. Apie vienatvę man ši nuotrauka apskritai nekalba.
Kalbi kazkokius vejus cia daugumai, galbut ir nelabai pats supranti. Bet cia jau ne autoriaus problemos. Kaip ir ne autoriaus problemos, jei dauguma supranta minti, o tu vienas jos nesupranti arba tai ne tavo stilius.Paskutinis taisė samot; 2006.12.04, 13:52.
Nauja mano svetaines versija: -
Atnaujinta senoji svetaines versija - naujas foto albumas Zamość (Lenkija)
Comment
-
Parašė samot Rodyti pranešimąKaip viena dalyviui neperseniausiai siulei pasiskaityti knygute apie fotografija, lygiai ta pat siuliau as ir tau, pasiskaitinek knyguciu apie fotografija ir jos ypatumus. Gal i kokius foto kursus uzsirasyk, bet ir ten nueik, kaip ir knygutes pasiskaityk. Nes dabar toks jausmas, kad kalbi, tik prisirinkes nuogirdu ir kitu zmoniu kurie zino daugiau apie fotografija nei tu.
Nes dabar kalbi, kazkokius vejus, galbut ir nelabai pats supranti. Bet cia jau ne autoriaus problemos. Kaip ir ne autoriaus problemos, jei dauguma supranta minti, o tu vienas jos nesupranti arba tai ne tavo stilius.Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
As matau autobuso stotele, ir zmones laukiancius joje. Kad jie atskirai vienas nuo kito - naturalu. Jus nepuolat stoteleje su visais biciuliautis. Nera cia ir jokiu krypčių, ala vienas i ta sona eina, kitas kitur, tiesiog stovi i skirtingas puses pasisuke. Tarkim jei ir butu ta vienatves ideja cia, perteikta silpnai, zmones mazyciai, nei kazkokios emocijos issziuresi ju veiduose, nei apskritai matysi ka nros daugiau nei siluetus. Gal kiek ir pavirsutiniskai ziuriu, bet nemanau, kad fotografuojama buvo su tokia ideja, tad ir i interpretacijas gilintis neverta.
Comment
-
Parašė Mantaz Rodyti pranešimąTai gal užuot čia postringavęs nurodyk, kas čia mano nemokšiškai pasakyta? Šiaip ar taip, nurodžiau trūkumus, kurie man bado akis, tad ką tu dėl gali man prikišt?
Siaip tai ne as kitiems aiskinu tai:
Parašė Mantaz Rodyti pranešimąTai ne tik nuomonė, siūlau truputį pasidomėti, kas tai yra ir yra kokios pagrindinės kompozicijos taisyklės.
Nauja mano svetaines versija: -
Atnaujinta senoji svetaines versija - naujas foto albumas Zamość (Lenkija)
Comment
Comment