Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Išrinkite temą Gruodžio konkursui!

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Išrinkite temą Gruodžio konkursui!

Gruodžio mėnesio tema
    Balsavimas

Praėjusio konkurso nugalėtojai pasiūlė šias temas:

Mokslinė fantastika (specz)
    Ruduo (Aug1z, HAMMER)
    Vienatvė (Aug1z)

Visus kviečiame balsuoti ir išsirinkti labiausiai patinkančią temą!
    25
    Mokslinė fantastika
    32,00%
    8
    Ruduo
    8,00%
    2
    Vienatvė
    60,00%
    15

The poll is expired.

Gruodžio mėnesiui RUDUO?

Comment

Ruduo ne, vienatvė liūdna. Taigi lieka tik vienas variantas .

Comment

Nėr už ką balsuoti. Mano susidomėjimą teminis konkursas prarado visiškai. Per konkursą pasitaiko vos kelios nuotraukos į temą, bet ir jose jokio originalumo jokios įdomesnės minties. Įsivaizduoju konkursą "mokslinė fantastika" . Viena arba dvi nuotraukos darytos specz. Tuom ir užsibaigs. Arba dar kas nors įdės keletą visai ne į temą.

Taigi nebalsuosiu.

Comment

Mokslinę fantastiką nelabai įsivaizduoju,ruduo jau baigiasi, vienatvė per liūdna.Taigi nebalsuosiu
          Mano darbai deviantart'e

Comment

Gal tada rečiau Teminius Konkursus reikia daryti....

Comment

Teminiai konkursai yra visai įdomu,tačiau temos tikrai "be ryšio".
              Mano darbai deviantart'e

Comment

Parašė osiz Rodyti pranešimą
                Teminiai konkursai yra visai įdomu,tačiau temos tikrai "be ryšio".
                Kiekviena tema gera. Tik nėra fotografų. Mat sužinojus temos pavadinimą reikia čiupt kamerą ir traukt laukan daryti kadrų, būtent tai temai. O dabar mano supratimu viskas vyksta taip: pasiknisama po nuotraukų archyvą, surandama nuotrauka kuri turi kažkokią asociaciją su tema ir nuotrauka jau konkurse.

Kodėl, du dalyviai pasiūlė temą ruduo kai ruduo jau praktiškai atėjo į pabaigą? Ogi jie turi savo archyve rudeniškų nuotraukų ir jas iškrapštytų. Neabejoju kad dauguma forumo fotografų turi nemažai rudeniškų nuotraukų, tačiau konkurse jos būtų labai banalios kaip spėju, nes buvo fotografuoti tiesiog rudeniški vaizdai.
                Paskutinis taisė deep'as; 2006.11.25, 18:34.

Comment

Dvi paskutiniosios liūdnos, o "Mokslinė fantastika" skamba viliojančiai Tik reiktų galveles fotografam pasukt, tai tinginiai matyt todėl balsuoja už "Vienatvę"
                  Įžvalgos.lt - FB - G+

Comment

Parašė deep'as Rodyti pranešimą
                    Ogi jie turi savo archyve rudeniškų nuotraukų ir jas iškrapštytų.
                    Na taip, kątik beveik praėjo 3 rudens mėnesiai, todėl ta tema tikrai nėra nelogiška.

Comment

Working...
                    X