Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

...Right Here, Right Now!

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

...Right Here, Right Now!

London Trafalgar Square.
    22
    10
    13,64%
    3
    9
    36,36%
    8
    8
    22,73%
    5
    7
    22,73%
    5
    6
    0,00%
    0
    5
    0,00%
    0
    4
    0,00%
    0
    3
    0,00%
    0
    2
    0,00%
    0
    1
    4,55%
    1

Nieks nekomentuoja . Norėčiau išgirsti nors keletą nuomonių. Juk nėra tokia bloga nuotrauka kad visai dėmesio neverta .

Comment

Man tai ji patinka net labai Nežinau kiek čia seksualumo kiek romantikos, bet akimirka labai graži, gerai perteikti jausmai
      Įžvalgos.lt - FB - G+

Comment

Parašė Ash Rodyti pranešimą
        Man tai ji patinka net labai Nežinau kiek čia seksualumo kiek romantikos, bet akimirka labai graži, gerai perteikti jausmai
        Ačiū Ash, sutinku kad gal daugiau 'Romantiška akimirka' tačiau galiu pasakyt kad po to reikalai suseksualėjo . Padariau nuotrauką, tik gaila kad per daug išdegė, vakarinė saulė labai stipri buvo...

Comment

Oooo.... Net nemaciau, kad taimis konkursui pateike nuotrauka Nuotrauka patinka. Ivertinau 9. Gerai, kad autorius "primena" apie nuotrauka
          "Never argue with an idiots. They will bring you down to their level and beat you with experience"

Comment

Parašė topstarcanada Rodyti pranešimą
            Oooo.... Net nemaciau, kad taimis konkursui pateike nuotrauka Nuotrauka patinka. Ivertinau 9. Gerai, kad autorius "primena" apie nuotrauka

Priminiau nes nesulaukė jokio dėmesio. Džiaugiuosi kad patinka.

Comment

Labai negerai, kad žmogeliui, tupinčiam kadro viršuje, "nukirsta" galva - mano nuomone, tai viena didžiausių kadravimo klaidų, kurias galima padaryti...
              O ir šiaip nereikėjo porelės "patalpinti" kadro viduryje, nes kadro apačia - visiškai tuščia.
              Nesu tikras dėl savo monitoriaus, bet veidai taip pat atrodo išdegę.
              Jei būtų geresnis kadravimas ir nebūtų išdegimo, tikriausiai duočiau 9, bet dabar tik 7

Comment

Parašė Vaidas Rodyti pranešimą
                Labai negerai, kad žmogeliui, tupinčiam kadro viršuje, "nukirsta" galva - mano nuomone, tai viena didžiausių kadravimo klaidų, kurias galima padaryti...
                O ir šiaip nereikėjo porelės "patalpinti" kadro viduryje, nes kadro apačia - visiškai tuščia.
                Nesu tikras dėl savo monitoriaus, bet veidai taip pat atrodo išdegę.
                Jei būtų geresnis kadravimas ir nebūtų išdegimo, tikriausiai duočiau 9, bet dabar tik 7
                Ačiū už pastabas Vaidai. Rimtai į jas atkreipsiu dėmesį. Dėl begalvio sutinku, nuotrauka apkarpyta, gaila kad ne esu prie savo kompiuterio tai negaliu pataisyti, bet kiek atsimenu apkirpau taip kaip yra todėl kad jeigu matytusi to žmogaus galva, kažkieno kito būtų nukirsta. Viršuje kadro daug žmonių, nenorėjau kad jie atitrauktų dėmesį nuo tos porelės. Tai kai atgausiu savo kompiuterį, perkarpysiu . Veidai šiek tiek išdegę nes labai stipri saulė buvo.

Comment

Man nesiziuri tas zmogus, kurio tik puse matosi Bet seip tai visai neblogai

Comment

Working...
                  X