(pavadinimas originalo kalboje turetu buti toks: "Me love you long time, me love you too much")
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
"Aš mylėti tave ilgai, aš mylėti tave labai daug"
Collapse
X
-
Parašė John Rodyti pranešimąkaunaz, tai gan subjektyvus matas. Mano nuomoe siuo atveju kitokia, nei tavo. Tai priklauso nuo to, kas tau labiau patinka: pvz juoda ar geltona (tarkim, plauku spalva), tiesi, ar riesta (nosis), siauros ar placios (akys) ir t.t.
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąAsh, tai tikrai ne transvestitas
Na sutinku, kad pati nuotraukos kokybe galbut ne per geriausia, bet, imho, subjektas tikrai tinkamas temai (na bent jau palyginus su suniukais ir meskiukais, kuriu jau prisiziurejome)
Grožis, nesvarbu pagal ką jį vertiname, visada yra mūsų subjektyvi nuomonė, čia John teisus. Tačiau lygiai taip pat teisus ir kaunaz, skirdamas įvertį, remiantis savo subjektyvia nuomonePaskutinis taisė Aš; 2006.11.17, 00:31.
Comment
-
Parašė kaunaz Rodyti pranešimąsiuo atveju as vertinau ne pagal rase ar pan., bet konkreciai pagal veido bruozus.
Comment
-
Parašė Edd Rodyti pranešimąJohn/blitz, čia tu taip jai sakei prieš fotografuodamas? (turiu omeny: "Me love you long time, me love you too much")Paskutinis taisė John; 2006.11.17, 01:06.
Comment
Comment