Ash, tai tikrai ne transvestitas
Na sutinku, kad pati nuotraukos kokybe galbut ne per geriausia, bet, imho, subjektas tikrai tinkamas temai (na bent jau palyginus su suniukais ir meskiukais, kuriu jau prisiziurejome)
kaunaz, tai gan subjektyvus matas. Mano nuomoe siuo atveju kitokia, nei tavo. Tai priklauso nuo to, kas tau labiau patinka: pvz juoda ar geltona (tarkim, plauku spalva), tiesi, ar riesta (nosis), siauros ar placios (akys) ir t.t.
kaunaz, tai gan subjektyvus matas. Mano nuomoe siuo atveju kitokia, nei tavo. Tai priklauso nuo to, kas tau labiau patinka: pvz juoda ar geltona (tarkim, plauku spalva), tiesi, ar riesta (nosis), siauros ar placios (akys) ir t.t.
siuo atveju as vertinau ne pagal rase ar pan., bet konkreciai pagal veido bruozus.
Ash, tai tikrai ne transvestitas
Na sutinku, kad pati nuotraukos kokybe galbut ne per geriausia, bet, imho, subjektas tikrai tinkamas temai (na bent jau palyginus su suniukais ir meskiukais, kuriu jau prisiziurejome)
Sutinku, kad temai tinkama, aš už tuos meškiukus ir t.t. net nebalsavau (tie meškiukai irgi nebuvo kažkas labai nesąmoningo, tiesiog labiau būtų tikę romantikos temai, o ne seksualumo), nesinori blogo įverčio duot. Nors nebūtinai turi nuotraukoj būt žmogus, kad šiai temai tiktų, esmė yra pateikimas Nuotraukos kokybės aš niekada nežiūriu, nesu ekspertas šioj srity. Man kur kas svarbesnė yra pati nuotraukos idėja, mintis, kurios pagrindu esmė perteikiama Kadangi šiuo atveju tai padaryta, mano nuomone, gana paprastai tai ir skyriau 8 8 ne taip jau mažai, neįpraskit vien 10 gaut
Grožis, nesvarbu pagal ką jį vertiname, visada yra mūsų subjektyvi nuomonė, čia John teisus. Tačiau lygiai taip pat teisus ir kaunaz, skirdamas įvertį, remiantis savo subjektyvia nuomone
Comment