Įmetu ir aš nuotrauką, nes pabodo tik kitus kritikuoti. Kodėl pasirinkau šią nuotrauką? Nes čia akivaizdžiai akimirka, kurioje tikrai galima įžvelgti seksualumo. Ši seksuali akimirka "pagauta" Turkijoje.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Svajojant
Collapse
X
-
Svajojant
Įmetu ir aš nuotrauką, nes pabodo tik kitus kritikuoti. Kodėl pasirinkau šią nuotrauką? Nes čia akivaizdžiai akimirka, kurioje tikrai galima įžvelgti seksualumo. Ši seksuali akimirka "pagauta" Turkijoje.20105,00%1915,00%3830,00%6725,00%5620,00%450,00%045,00%130,00%020,00%010,00%0Žymos: Joks
-
Siaip tai labai jau sunki tema isrinkta sita menesi,todel tai pirma fotografija,kuri tikrai "i tema".Kadras neblogas,taciau kokybe nekokia,todel 9.Mano darbai deviantart'e
Comment
-
Parašė osiz Rodyti pranešimąSiaip tai labai jau sunki tema isrinkta sita menesi,todel tai pirma fotografija,kuri tikrai "i tema".Kadras neblogas,taciau kokybe nekokia,todel 9.
Comment
-
Parašė Nikas Rodyti pranešimąMan atrodo, kad tai netyčia rastas kadras iš kelionės į Turkiją archyvo.
Silpna.
Deja, visiskai priimu kritika dėl spalvu, šviesumo ir pan. Esmė tame, kad pasitaikė puikus kadras, tai greitai issitraukiau foto aparata, net nespejau sureguliuot nustatymu ir gerai nusitaikyt.
Ech... mokytis dar ir mokytis, ane?
Comment
Comment