Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Pavargęs

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Pavargęs

28
    10
    0,00%
    0
    9
    0,00%
    0
    8
    21,43%
    6
    7
    21,43%
    6
    6
    14,29%
    4
    5
    3,57%
    1
    4
    10,71%
    3
    3
    10,71%
    3
    2
    10,71%
    3
    1
    7,14%
    2
    Paskutinis taisė _Bead_; 2006.09.22, 12:48.
    R. Dichavičius: „Turi būti alkanas fotografijos“

Nerodo nuotraukos
    Mano darbai deviantart'e

Comment

Parašė osiz Rodyti pranešimą
      Nerodo nuotraukos
      Zinau kazkodel su ta programa "miestai" neideda

Comment

Nelabai.

Comment

Nuotraukyte nebloga.
          Ne viskas auksas kas auksu blizga

Comment

Visai normali fotkyte
            Mano darbai deviantart'e

Comment

Nelabai nuotrauka suzavejo.

Ivertinimas 7-
              "Never argue with an idiots. They will bring you down to their level and beat you with experience"

Comment

Parašė _Bead_ Rodyti pranešimą
                Zinau kazkodel su ta programa "miestai" neideda
                Nededa, nes nuotrauka didesnė nei 512 kB. Šio konkurso taisyklės leidžia nuotraukas iki 250 kB, taigi sumažink ir pakeisk, nes tokia finale dalyvauti negalės.
                Mano galerija Flickr'yje

Comment

Kokybė pasibaisėtina, nufotografuota nei šis, nei tas. Ar tai iš viso galima vadinti nuotrauka? Duosiu 2 (čia paskatinant).
                  BlogasSeulas 2009Honkongas 2012Bankokas 2012

Comment

Parašė Berliner Rodyti pranešimą
                    Kokybė pasibaisėtina, nufotografuota nei šis, nei tas. Ar tai iš viso galima vadinti nuotrauka? Duosiu 2 (čia paskatinant).
                    Tiesa jai cia ne nuotrauka tai kas cia piesinys?
                    Paskutinis taisė _Bead_; 2006.09.22, 15:24.

Comment

Prisijungiu prie tavo įvertinimo

Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/

--------------------------------------------------

Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!

Comment

objektas labai geras - 10 kokybe -2 tad galutinis 8
                        I love INNUENDO!

Comment

Nuotrauka, kartais, ne telefonu daryta?

Comment

Parašė Aug1z Rodyti pranešimą
                            Nuotrauka, kartais, ne telefonu daryta?
                            Ne telefonu cia buvo mazdaug 6-7 valanda apsiniauke. Vakare zinoma.

Comment

Ne telefonu cia buvo mazdaug 6-7 valanda apsiniauke. Vakare zinoma.
                              va va ir man pasirode kad čia buvo šviesinta

Comment

Parašė naglisc Rodyti pranešimą
                                va va ir man pasirode kad čia buvo šviesinta
                                Taip, cia sviesinta. As manau pagal save, ideja gera kokybe tikrai prasta ir nereikia cia taip pult ir sakyt "cia ne nuotrauka" neesu as nei profais, o tik pradedantysis ir taip nuzemint tikrai nereikia. O, kad sitam forume pasikelusiu yra tai faktas, nicku nevardinsiu, paskaicius iskart matosi kuris yra paprastas zmogus o kuris tipo "kietuolis".

Comment

Taip, cia sviesinta. As manau pagal save, ideja gera kokybe tikrai prasta ir nereikia cia taip pult ir sakyt "cia ne nuotrauka" neesu as nei profais, o tik pradedantysis ir taip nuzemint tikrai nereikia. O, kad sitam forume pasikelusiu yra tai faktas, nicku nevardinsiu, paskaicius iskart matosi kuris yra paprastas zmogus o kuris tipo "kietuolis".
                                  Na nereikia jau taip Kritikavo jie čia tavo nuotraukos kokybę, o ne tavo fotografavimo sugebėjimus ar pan. Su ryto ar vakaro saulės apšvietimu būtų išėję visai kas kita. Berliner su "nenuotrauka" tikrai persistengė

Comment

Parašė Aug1z Rodyti pranešimą
                                    Na nereikia jau taip Kritikavo jie čia tavo nuotraukos kokybę, o ne tavo fotografavimo sugebėjimus ar pan. Su ryto ar vakaro saulės apšvietimu būtų išėję visai kas kita. Berliner su "nenuotrauka" tikrai persistengė
                                    Suprantama as gerbiu jusu kiekvieno nuomone, bet taip jau nereikia sakyt, kad cia ne nuotrauka, kaip sakiau kokybe tikrai prasta butu diena butu viskas normaliai

Comment

Atsiprašau, jei įžeidžiau.

Aš irgi nesu profesionalus fotografas, net nepretenduoju tokiu būti. Bet dėti tokią foto į NUOTRAUKŲ KONKURSĄ ir tikėtis gerų įvertinimų labai jau optimistiška. Pavadinau ją ne nuotrauka, atsižvelgdamas į tai, kad šiame forume yra tikrai gerų fotografų (dar kart sakau, kad savęs tokiu nelaikau), kurie kartais padaro tokių nuotraukų, kad tavo kūrinio tikrai nebegalima vadinti nuotrauka.

Pats rašai, kad "ideja gera kokybe tikrai prasta". Bet tai kam tada dėti tokią foto į konkursą? Sorry, bet idėjos aš kažkaip irgi nelabai suprantu, gal čia kokybė kalta, o gal... čia iš viso nėra jokios idėjos? Aš galiu įdėti daug nuotraukų, kur nufototgrafuota kažkokia technika (ar jos dalis), bet nemanau, kad kam nors tai bus įdomu.

Taip kad aukščiau nosį, nepriimk visko taip asmeniškai - ne tave, o tavo nuotrauką aš vertinu. Žinok - kas nepralaimi, tas netobulėja.
                                      BlogasSeulas 2009Honkongas 2012Bankokas 2012

Comment

Atsiprašau, jei įžeidžiau.

Aš irgi nesu profesionalus fotografas, net nepretenduoju tokiu būti. Bet dėti tokią foto į NUOTRAUKŲ KONKURSĄ ir tikėtis gerų įvertinimų labai jau optimistiška. Pavadinau ją ne nuotrauka, atsižvelgdamas į tai, kad šiame forume yra tikrai gerų fotografų (dar kart sakau, kad savęs tokiu nelaikau), kurie kartais padaro tokių nuotraukų, kad tavo kūrinio tikrai nebegalima vadinti nuotrauka.

Pats rašai, kad "ideja gera kokybe tikrai prasta". Bet tai kam tada dėti tokią foto į konkursą? Sorry, bet idėjos aš kažkaip irgi nelabai suprantu, gal čia kokybė kalta, o gal... čia iš viso nėra jokios idėjos? Aš galiu įdėti daug nuotraukų, kur nufototgrafuota kažkokia technika (ar jos dalis), bet nemanau, kad kam nors tai bus įdomu.

Taip kad aukščiau nosį, nepriimk visko taip asmeniškai - ne tave, o tavo nuotrauką aš vertinu. Žinok - kas nepralaimi, tas netobulėja.
                                        Idejau sia nuotrauka ne del to, kad paimt pirma vieta. Kaip sakoma svarbu dalyvaut.

Comment

Working...
                                        X