Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Švytintis sukūrys

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Švytintis sukūrys

Sena nuotrauka (daryta prieš pat Kalėdas), bet, mano nuomone, tinka į šio mėnesio temą

26
    10
    26,92%
    7
    9
    23,08%
    6
    8
    15,38%
    4
    7
    26,92%
    7
    6
    3,85%
    1
    5
    0,00%
    0
    4
    0,00%
    0
    3
    0,00%
    0
    2
    0,00%
    0
    1
    3,85%
    1
    Paskutinis taisė Vaidas; 2006.08.16, 10:11.

Man žiurint į ją norisi, kad ta supyklė būti iš tolimesnio taško fotografuota. Tuo pačiu daugiau aplinkinės erdvės būtu

Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/

--------------------------------------------------

Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!

Comment

Na, jinai buvo fotografuota iš gero šimto metrų - per visą Katedros aikštę O aplinka tikrai nebuvo įdomi ar estetiškai atrodanti, todėl nuotraukos komponuotė buvo būtent tokia

Comment

Tai ne priekaištas.Tiesiog atrodo, kad kitokių atstumu nuotrauką atrodytu "skanesnė"

Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/

--------------------------------------------------

Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!

Comment

Super! Tik pavadinimas.. banalokas? Bet vertinu nuotrauką, o ne pavadinimą. 10.

Comment

Man tai patiko Turiu omenyje nuotrauka o ne karusele, ten tikrai nekaip man patiktu

Ivertinimas 9
            "Never argue with an idiots. They will bring you down to their level and beat you with experience"

Comment

Sutinku su Eziuku. Nesvarbu kad aplinka neidomi, pakaktu trumpesnio islaikymo ir ji liktu tamsi, o karusele atrodytu idomiau ir isskirtiniau. I tema pataikyta kas be ko, taciau pati nuotrauka nera labai patraukianti. Kolkas duosiu 8, nors sunkoka nuspresti, manau pateks ji tarp finaliniu, o tada pagal kokurentus lengviau nuspresti bus

Comment

Nuotrauka nebloga, bet žmonės per daug susilieję 8/10
                You might surprise yourself.

Miestai.net FB

Comment

Parašė spirit
                  Nuotrauka nebloga, bet žmonės per daug susilieję 8/10
                  Gal dar paprieštarauk, kad ir pats „sūkurys“ „išsiliejęs“ Visgi su išlaikymu traukta...
                  Mano galerija Flickr'yje

Comment

Gera nuotrauka, 100% atitinka konkurso tema!!! Manau 10 yra tikslus ivertinimas

Comment

Working...
                    X