Savo žodžius galiu pagrįsti kadrais(dėkuj dts), kurie geresni nei pirmas, nes aš MOKAUSI fotografijos. Tik vat išlaikymo pritruko ir nakti eismas nekoks.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
7 juostos
Collapse
X
-
Parašė NikasO aš žin, kad laipsnių mažoka. Ir išlaikymas netas. Muilinė.Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
Parašė MantazIš tavo darbų kol kas matosi, kad (D)SLR padėties nepataisytų. Pirma reikia išmokti gaudyti kadrus su bet kokiu aparatu.
Comment
-
Parašė VaidasSu šiuo teiginiu nenorėčiau visiškai sutikti... Mano manymu, kompozicijos mokytis su SLR yra lengviau, nei su muiline. Muilinės LCD visas vaizdas atrodys "aštrus", tuo tarpu žiūrėdamas per SLR ieškiklį matai, kurie objektai atsidurs už fokuso ribų, o tai tikrai gali pagelbėti komponuojant kadrą
Comment
-
Parašė VaidasSu šiuo teiginiu nenorėčiau visiškai sutikti... Mano manymu, kompozicijos mokytis su SLR yra lengviau, nei su muiline. Muilinės LCD visas vaizdas atrodys "aštrus", tuo tarpu žiūrėdamas per SLR ieškiklį matai, kurie objektai atsidurs už fokuso ribų, o tai tikrai gali pagelbėti komponuojant kadrąMano galerija Flickr'yje
Comment
-
Parašė NikasPilnai nesutinku! Klausą turi visi ir kai kuriais dalykais žmonės užsiima savo malonumui.
Nauja mano svetaines versija: -
Atnaujinta senoji svetaines versija - naujas foto albumas Zamość (Lenkija)
Comment
-
Parašė liutassGera kadra reikia akimis ir nuojauta matyti, o ne per fotoaparato aki ieskoti
O jei kalbame apie "muilines", tai kaip cia pasakius. Bet kokiu atveju as siulyciau mokintis su skaitmeniniu foto aparatu, pirma tai ir pigiau nei juosta, antra, klaidas galima "taisyti" ir vietoje. O skaitmeninis veidrodukas dar labiau pades siam reikalui. Bet kaip buvo uzsiminta, ne viskas yra taip paprasta, kaip atrodo is pirmo zvilgsnio, spaudziu mygtuka ir darau meno kurinius. To tikrai nebus pas visus. Reikia tureti kazka tokio, ka neturi kiti, bei buti uzsispyrusiam ir siekti bei kelti sau aukstus reikalavimus. Nes tokie dalykai, ai bus gerai ir taip, netinka ir netiks fotografijoje, bent tokioje kuria gerai ivertintu dauguma.
Nauja mano svetaines versija: -
Atnaujinta senoji svetaines versija - naujas foto albumas Zamość (Lenkija)
Comment
Comment