Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Tranquility

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Man regis, kolegos, vertėtų atsidaryti temą "Photoshop- už ir prieš" ir perkeli diskusiją ten

Man asmeniškai dzin tvarkyta nuotrauka su softu ar ne. Pagrindinis vertinimo kriterijus dažniausiai būna- kabinčiau tą nuotrauką pas save svetainėj, ar ne
    Kaip po dykumą blaškiausi

Comment

Parašė Mantaz
      Šiaip suvokti, ką iš tikro matai ir ar nuotraukoje ta tikrovė gerai atspindėta yra labai sunku, tad tavo teiginys, kad tai buvo tiksliai taip, ką tu matei, yra gerokai per drąsus Dėl violetinio dangaus kalbėjau apie Ežiuko nuotrauką temoje "Vaizdas pro tavo langą", tad tau tai netaikoma
      As nesakiau 'tiksliai'.Bet daug arciau tikroves nei paprasta 'naturali' foto.Beto tokio dalyko kaip 'perfect exposure' ir nera.
      Anyway iseinu as tv ziuret.

Comment

Šiaip prasmės čia ginčytis vis vien nelabai yra. Galiu duoti nukirsti ranką, kad Ežiukas ir El Greco (daugiau tokių forume, regis, nėra) neatsisakys savo polinkio į vaizdų papuikinimą, o aš ir toliau prie to kibsiu vertindamas nuotrauką. Taigi galime tiesiog pataupyti savo laiką ir šią temą rišti
        Mano galerija Flickr'yje

Comment

Nuotrauka 10/10. Pavadinimas irgi super!!!

Comment

Vienas tu retu atveju kai nuotrauka verta kiauro 10. Nera ka ir bepridurt, nuostabi nuotrauka, tikrai kaip atvirukas.

Comment

Parašė Mantaz
              Galiu duoti nukirsti ranką, kad Ežiukas ir El Greco (daugiau tokių forume, regis, nėra) neatsisakys savo polinkio į vaizdų papuikinimą, o aš ir toliau prie to kibsiu vertindamas nuotrauką.
              Žinai, pamatytum tu mano daugelį kadrų prieš apdirbimą
              - Zoom -

Comment

Parašė Zoom
                Bet apdirbti reikia taip, kad ziurovas nepamatytu to. Priesingu atveju gaunasi labai neigiamas efektas.

Comment

Parašė Zoom
                  Geras makiažas yra toks, kuris nesimato
                  Mano galerija Flickr'yje

Comment

Kartais norisi jog matytusi. Neapdirbtos matyt nesu dar imetes, juolab kai neturiu techniniu galimybiu dar ir trukumus taisyti daznai tenka.

Comment

Aš čia naujokas, bet paskaitęs ginčą, negaliu susilaikyti neįsikišęs
                      Mantaz, ar išsiaiškinai, kas yra multiple exposure? Ir dar norėjau paklausti: jei jau esi "natūralios" fotografijos šalininikas, kodėl fotografuoju su Dxx? Kai aš užsinoriu naturalios foto, tai išsitraukiu savo juostelinius fotikus, ir kuo senesni tuo geriau Vat, tą akimirka jaučiuosi FOTOGRAFUOJANTIS. O kai fotkinu su Dxx, tai yra tieisog fotografavimas, akimirkos gaudimas ir t.t. Aišku, čia jau būtų galima kurti naują tema, ar šiaip, tęsti diskusiją prie alaus Tieisog ta sąvoka "naturali nuotrauka" labai jau plaukiojanti ir kiekvienam suprantama savaip
                      Paskutinis taisė Arvydasas; 2006.07.28, 11:43.

Comment

Parašė Arvydasas
                        Aš čia naujokas, bet paskaitęs ginčą, negaliu susilaikyti neįsikišęs
                        Mantaz, ar išsiaiškinai, kas yra multiple exposure? Ir dar norėjau paklausti: jei jau esi "natūralios" fotografijos šalininikas, kodėl fotografuoju su Dxx? Kai aš užsinoriu naturalios foto, tai išsitraukiu savo juostelinius fotikus, ir kuo senesni tuo geriau Vat, tą akimirka jaučiuosi FOTOGRAFUOJANTIS. O kai fotkinu su Dxx, tai yra tieisog fotografavimas, akimirkos gaudimas ir t.t. Aišku, čia jau būtų galima kurti naują tema, ar šiaip, tęsti diskusiją prie alaus Tieisog ta sąvoka "naturali nuotrauka" labai jau plaukiojanti ir kiekvienam suprantama savaip
                        Matyt ne iki galo paskaitei ginčą, kad to manęs klausi. Kas yra Multiple Exposure aš žinau.
                        Mano galerija Flickr'yje

Comment

Working...
                        X