Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Tranquility

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė Mantaz
    Kaip tu nustatei, kad mano nuotraukų vertinimas ir suvokimas yra labai siauras???

Man sitas pasisakymas irgi uzkliuvo
    Mano foto http://hasidas.deviantart.com/gallery/

Comment

Parašė Mantaz
      Kaip tu nustatei, kad mano nuotraukų vertinimas ir suvokimas yra labai siauras???
      Ne ekspertas aš kompetencijos nustatymo klausimais ir tas mano pasisakymas tiesiog subjektyvi nuomonė, kuria susidariau stebėdamas šio forumo nuotraukų konkursus. Pasikartosiu, kad tai tikrai ne dėl kokių asmeninių paskatų pas mane tokia nuomonė

Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/

--------------------------------------------------

Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!

Comment

Parašė Ežiukas
        Ne ekspertas aš kompetencijos nustatymo klausimais ir tas mano pasisakymas tiesiog subjektyvi nuomonė, kuria susidariau stebėdamas šio forumo nuotraukų konkursus. Pasikartosiu, kad tai tikrai ne dėl kokių asmeninių paskatų pas mane tokia nuomonė
        Tiek jau to, dėl tavo nuomonės neketinu ginčytis, tik man toks pareiškimas buvo pakankamai netikėtas
        Mano galerija Flickr'yje

Comment

Parašė El_Greco
          ---------------------pamirskit
          Raminkis

Nesielg vaikiškai ir dėl vieno žmogaus pastabų nepabėk. Kas būtų jei kiekvienas išimtų nuotrauką iš konkurso jei jį kažkas sukritikuotų?

Grąžink nuotrauką.

Comment

Parašė Mantaz
            Tiek jau to, dėl tavo nuomonės neketinu ginčytis, tik man toks pareiškimas buvo pakankamai netikėtas
            Gal aš klistu velnias žino, mano pačio vertinimas ne iš geriausiu . Bet kalba ne apie tai , manau El_Greco tik pasikarščiavo išimdamas nuotrauką iš konkurso. Bet ar tai reiškia, kad jo balai vis dar galioja ar nebe ?

Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!

Comment

Ideologine kova

Eziuk, as manau, kad SSC tikrai daug kas pradetu bambeti, jeigu pavadinimus rasytume lietuviskai, tik tu cia lygini nelabai lyginamus dalykus. Negalima deti anglu ir lietuviu kalbos i ta pacia kategorija del savaime suprantamu priezasciu, todel ir tokio palyginimo negali buti. Manau siuo atveju vyksta paziuru kova: kai kas nori matyti forume tik lietuviu kalba, o kai kam tai neaktualu. Ir veini ir kiti linke pasilikti prie savo nuomones

Comment

Parašė Ežiukas
                Gal aš klistu velnias žino, mano pačio vertinimas ne iš geriausiu . Bet kalba ne apie tai , manau El_Greco tik pasikarščiavo išimdamas nuotrauką iš konkurso. Bet ar tai reiškia, kad jo balai vis dar galioja ar nebe ?
                Jei nuotraukos nėra, ji negali dalyvauti jokiame finale. Jei bus grąžinta, balai aišku, kad dar galios.
                Mano galerija Flickr'yje

Comment

Parašė Llinass
                  Raminkis

Nesielg vaikiškai ir dėl vieno žmogaus pastabų nepabėk. Kas būtų jei kiekvienas išimtų nuotrauką iš konkurso jei jį kažkas sukritikuotų?

Grąžink nuotrauką.
                  Hmz man tokios kritikos kaip - nepatinka pavadinimas nepatinka remas ai cia angliskai etc nereik.
                  -
                  Atsimenu UK UPC vienas veikejas buvo idejes foto su pavadinimu - "xcascbfjh" ir nieks nieko nesake.

Comment

Parašė El_Greco
                    Hmz man tokios kritikos kaip - nepatinka pavadinimas nepatinka remas ai cia angliskai etc nereik.
                    -
                    Atsimenu UK UPC vienas veikejas buvo idejes foto su pavadinimu - "xcascbfjh" ir nieks nieko nesake.
                    Atrodytų lyg visi čia tave dėl to ir kritikuoja. Juk kritiką išgirdai iš vieno asmens taigi siūlau nekreipti dėmesio į tą kritiką ir grąžinti nuotrauką, kuri bent jau man tai labai patiko.

Comment

Parašė El_Greco
                      -
                      El_Greco čia ne UK UPC

Beto 7-i žmonės davė tavo nuotraukai aukščiausią balą ir 5-i mano, kad nuotrauka beveik tobula O tu kreipi dėmesš tik į 2 žmonės, kuriems taip neatrodo.

Comment

Parašė Ežiukas
                        El_Greco čia ne UK UPC
                        ..., o saules isdeginta Laukinius Vakarus primenanti teksasietiska Lietuva
                        Lietuva jau . Bet dar .

Comment

Parašė Karolis
                          ..., o saules isdeginta Laukinius Vakarus primenanti teksasietiska Lietuva
                          Anglija šiuo aspektu toje pačioje valtyje kaip ir mes

Comment

Parašė Ežiukas
                            Aš tik išsakysiu savo nuomone, kad Manto nuotraukų vertinimas ir suvokimas labai siauras ( nieko asmeniško, tiesiog manau, kad taip yra)
                            Sutinku.Seniai ta pastebejau : foto atrodo biskeli kitaip jis iskart rekia - photoshopinta!!Nors istikto photoshopo 0.Fotografija tai ne vien - nusistatai auto mode nusitaikai ir fotkini.Yra ivairiu techniku.
                            -
                            Anyway idesiu foto atgal.Ir aisq pavadinimai angliski bus.Visad.

Comment

Parašė El_Greco
                              Sutinku.Seniai ta pastebejau : foto atrodo biskeli kitaip jis iskart rekia - photoshopinta!!Nors istikto photoshopo 0.Fotografija tai ne vien - nusistatai auto mode nusitaikai ir fotkini.Yra ivairiu techniku.
                              Na jau nekalbėk. Tavo nuotraukos puikinimas akivaizdus.
                              Mano galerija Flickr'yje

Comment

Parašė Ežiukas
                                Anglija šiuo aspektu toje pačioje valtyje kaip ir mes
                                Na karstis tai dar ne viskas - Libijoj dar karsciau
                                bet uztat kiek kauboju pas mus - lekia sawo metaliniais zirgais ir kiekviena sawaitgali po kelis zuwa wardan Jono, Mindaugo, na netrukus Zoline - zus vardan narkotiko
                                Lietuva jau . Bet dar .

Comment

Parašė Mantaz
                                  Na jau nekalbėk. Tavo nuotraukos puikinimas akivaizdus.
                                  Aha sitai foto biskeli spalvas paryskinau.O "Queen Woz Ere" photoshopo 0.Beje kas cia blogo jei as naudoju photoshopa?Nieko.Jei tu jo nenaudoji ir manai kad del to esi good fotografas tai labai klysti.

Comment

Parašė El_Greco
                                    Aha sitai foto biskeli spalvas paryskinau.O "Queen Woz Ere" photoshopo 0.Beje kas cia blogo jei as naudoju photoshopa?Nieko.Jei tu jo nenaudoji ir manai kad del to esi good fotografas tai labai klysti.
                                    Kaip supratau Queen Woz Ere yra keleto nuotraukų lipdinys, taigi nemanau, jog tai galėjai atlikti be fotošopo ir pan. programos. Aš, be abejo, savo nuotraukas apdoroju, tačiau tai apsiriboja šviesumo ir kontrasto pataisymu, sumažinimu ir rėmelio bei ženklelio uždėjimu. Su spalvomis žaidžiu labai retai.
                                    Mano galerija Flickr'yje

Comment

El_Greco, su Mantu geriau nesigincyk, nes jis cia high cowboy, bus blogai paskui, oj blogai
                                      Lietuva jau . Bet dar .

Comment

Parašė Karolis
                                        El_Greco, su Mantu geriau nesigincyk, nes jis cia high cowboy, bus blogai paskui, oj blogai
                                        Siūlau į tai nesikišti, o jei manęs nepažįsti, nesu aš kerštingas.
                                        Mano galerija Flickr'yje

Comment

pataisyta:tiek to ...

Comment

Working...
                                          X