Kaip tu nustatei, kad mano nuotraukų vertinimas ir suvokimas yra labai siauras???
Ne ekspertas aš kompetencijos nustatymo klausimais ir tas mano pasisakymas tiesiog subjektyvi nuomonė, kuria susidariau stebėdamas šio forumo nuotraukų konkursus. Pasikartosiu, kad tai tikrai ne dėl kokių asmeninių paskatų pas mane tokia nuomonė
Ne ekspertas aš kompetencijos nustatymo klausimais ir tas mano pasisakymas tiesiog subjektyvi nuomonė, kuria susidariau stebėdamas šio forumo nuotraukų konkursus. Pasikartosiu, kad tai tikrai ne dėl kokių asmeninių paskatų pas mane tokia nuomonė
Tiek jau to, dėl tavo nuomonės neketinu ginčytis, tik man toks pareiškimas buvo pakankamai netikėtas
Tiek jau to, dėl tavo nuomonės neketinu ginčytis, tik man toks pareiškimas buvo pakankamai netikėtas
Gal aš klistu velnias žino, mano pačio vertinimas ne iš geriausiu . Bet kalba ne apie tai , manau El_Greco tik pasikarščiavo išimdamas nuotrauką iš konkurso. Bet ar tai reiškia, kad jo balai vis dar galioja ar nebe ?
Eziuk, as manau, kad SSC tikrai daug kas pradetu bambeti, jeigu pavadinimus rasytume lietuviskai, tik tu cia lygini nelabai lyginamus dalykus. Negalima deti anglu ir lietuviu kalbos i ta pacia kategorija del savaime suprantamu priezasciu, todel ir tokio palyginimo negali buti. Manau siuo atveju vyksta paziuru kova: kai kas nori matyti forume tik lietuviu kalba, o kai kam tai neaktualu. Ir veini ir kiti linke pasilikti prie savo nuomones
Gal aš klistu velnias žino, mano pačio vertinimas ne iš geriausiu . Bet kalba ne apie tai , manau El_Greco tik pasikarščiavo išimdamas nuotrauką iš konkurso. Bet ar tai reiškia, kad jo balai vis dar galioja ar nebe ?
Jei nuotraukos nėra, ji negali dalyvauti jokiame finale. Jei bus grąžinta, balai aišku, kad dar galios.
Nesielg vaikiškai ir dėl vieno žmogaus pastabų nepabėk. Kas būtų jei kiekvienas išimtų nuotrauką iš konkurso jei jį kažkas sukritikuotų?
Grąžink nuotrauką.
Hmz man tokios kritikos kaip - nepatinka pavadinimas nepatinka remas ai cia angliskai etc nereik.
-
Atsimenu UK UPC vienas veikejas buvo idejes foto su pavadinimu - "xcascbfjh" ir nieks nieko nesake.
Hmz man tokios kritikos kaip - nepatinka pavadinimas nepatinka remas ai cia angliskai etc nereik.
-
Atsimenu UK UPC vienas veikejas buvo idejes foto su pavadinimu - "xcascbfjh" ir nieks nieko nesake.
Atrodytų lyg visi čia tave dėl to ir kritikuoja. Juk kritiką išgirdai iš vieno asmens taigi siūlau nekreipti dėmesio į tą kritiką ir grąžinti nuotrauką, kuri bent jau man tai labai patiko.
-
El_Greco čia ne UK UPC
Beto 7-i žmonės davė tavo nuotraukai aukščiausią balą ir 5-i mano, kad nuotrauka beveik tobula O tu kreipi dėmesš tik į 2 žmonės, kuriems taip neatrodo.
Aš tik išsakysiu savo nuomone, kad Manto nuotraukų vertinimas ir suvokimas labai siauras ( nieko asmeniško, tiesiog manau, kad taip yra)
Sutinku.Seniai ta pastebejau : foto atrodo biskeli kitaip jis iskart rekia - photoshopinta!!Nors istikto photoshopo 0.Fotografija tai ne vien - nusistatai auto mode nusitaikai ir fotkini.Yra ivairiu techniku.
-
Anyway idesiu foto atgal.Ir aisq pavadinimai angliski bus.Visad.
Sutinku.Seniai ta pastebejau : foto atrodo biskeli kitaip jis iskart rekia - photoshopinta!!Nors istikto photoshopo 0.Fotografija tai ne vien - nusistatai auto mode nusitaikai ir fotkini.Yra ivairiu techniku.
Na jau nekalbėk. Tavo nuotraukos puikinimas akivaizdus.
Anglija šiuo aspektu toje pačioje valtyje kaip ir mes
Na karstis tai dar ne viskas - Libijoj dar karsciau
bet uztat kiek kauboju pas mus - lekia sawo metaliniais zirgais ir kiekviena sawaitgali po kelis zuwa wardan Jono, Mindaugo, na netrukus Zoline - zus vardan narkotiko
Na jau nekalbėk. Tavo nuotraukos puikinimas akivaizdus.
Aha sitai foto biskeli spalvas paryskinau.O "Queen Woz Ere" photoshopo 0.Beje kas cia blogo jei as naudoju photoshopa?Nieko.Jei tu jo nenaudoji ir manai kad del to esi good fotografas tai labai klysti.
Aha sitai foto biskeli spalvas paryskinau.O "Queen Woz Ere" photoshopo 0.Beje kas cia blogo jei as naudoju photoshopa?Nieko.Jei tu jo nenaudoji ir manai kad del to esi good fotografas tai labai klysti.
Kaip supratau Queen Woz Ere yra keleto nuotraukų lipdinys, taigi nemanau, jog tai galėjai atlikti be fotošopo ir pan. programos. Aš, be abejo, savo nuotraukas apdoroju, tačiau tai apsiriboja šviesumo ir kontrasto pataisymu, sumažinimu ir rėmelio bei ženklelio uždėjimu. Su spalvomis žaidžiu labai retai.
Comment