Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Per šlapią langą

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Per šlapią langą

Paaiškinimas
    :
    Šia nuotrauką dedu į konkursą nes manau, kad ji atspindi tą ramybę,
    kuri egzistuoja per audrą tunant namie ir žiurint per langą.
    Jausmas, kad už lango yra "pragaras",
    o prieš jį tu - sausas ir patenkintas, kaip tas kaktusas.

24
    10
    20,83%
    5
    9
    29,17%
    7
    8
    20,83%
    5
    7
    4,17%
    1
    6
    16,67%
    4
    5
    8,33%
    2
    4
    0,00%
    0
    3
    0,00%
    0
    2
    0,00%
    0
    1
    0,00%
    0
    Paskutinis taisė Ežiukas; 2006.07.22, 17:55.

Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/

--------------------------------------------------

Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!

Bet su nuotrauka tai kažkas pridaryta, langas patamsintas, ar čia tik man taip atrodo?
    BlogasSeulas 2009Honkongas 2012Bankokas 2012

Comment

Pripeckiojai tai kaip reikiant Vaizdas visai grazus, bet kampas ir kadruote tai nepatinka. Siena kaireje kreiva, suprantama kad paisei lango remo liniju, bet tada ta siena uztamsinti reikejo taip pat. Antras langas irgi nesuprasi, ar nori ji parodyti, ar ne, nukirstas perpus. Kadruoti tada jau reikejo tik pirmaji langa su kaktusu, iki lango krastu, arba imti abu langus su sienomis ir palanga. Na bet cia beabejo kaip as daryciau Nevertinsiu nuotraukos, negaliu objektyviai apsispresti

Comment

Visa kritika pagrįsta Siena ištikro nėra tiesioje linijoje su langu ir niekaip man neišėjo padaryti, kad vienoje linijoje būtu O kas liečia antrą langą tai ji kaip nors panaikinus vaizdas jau nebe toks per siauras atrodo. Perfotografavus su visu langu irgi prastai gavos nes kol baigiau fotografuoti audra praėjo ir dangus per daug ramus ir nebetinkantis sumanymui pasidarė

Trumpai sakant idėjau tai ką turiu Tikėdamasis, kad technikos minusai labai vertinimo neįtakos

Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!

Comment

Eziuk, persistengei su photoshopu, nors ziurisi visai nieko

Comment

Na, Ežiuk, čia gerai "prichimyčinai" Kreiva siena ir ryškiai perdaug sintetikos, bet vaizdas tikrai "ramus"

9
            Kaip po dykumą blaškiausi

Comment

Apie nuotraukos techniką-nežinau.
              Apie ramybę-šaunu.
              Tokios minutės geriausias poilsis.
              Ne viskas auksas kas auksu blizga

Comment

Hey, ir kokio velnio rekia sau skirti 10 balų? Manau, tai labai jau neetiška

Comment

Parašė Berliner
                  Hey, ir kokio velnio rekia sau skirti 10 balų? Manau, tai labai jau neetiška
                  Neieškom konspiracijos kur jos nėra . Vistiek mano balas neįskaitomas tad koks skirtumas koks jis yra, man neetiškai atrodo kaip turi "kuolą"

Comment

Tai kam balsuot, jei neįskaitomas, aš vis tiek nesuprantu?

Comment

Parašė Berliner
                      Tai kam balsuot, jei neįskaitomas, aš vis tiek nesuprantu?
                      Todėl , kad nebalsavus nerodo rezultatų iškart reikia paspausti "rodyti balsavimo rezultatus" kas yra nepatogu. Kiekvieną kartą norint pasiužiurėti kaip einasi balsavimas reikia papildomai spaudinėti pelę, o nubalsavus viskas patogiau ir svarbiausia greičiau . Aš tai nesuprantu ko tu čia piktinies ???

Comment

Parašė Ežiukas
                        Todėl , kad nebalsavus nerodo rezultatų iškart reikia paspausti "rodyti balsavimo rezultatus" kas yra nepatogu. Kiekvieną kartą norint pasiužiurėti kaip einasi balsavimas reikia papildomai spaudinėti pelę, o nubalsavus viskas patogiau ir svarbiausia greičiau . Aš tai nesuprantu ko tu čia piktinies ???
                        Aj, nesupranti tai turbūt ir nesuprasi

Comment

Parašė Berliner
                          Aj, nesupranti tai turbūt ir nesuprasi
                          Tai tu čia kaip matau nesupranti.
                          O kas dėl savęs pačio vertinimo, na jei žmogus skiria sau 10 tai dar nieko į akis nekrinta ir suprantama, bet kai pamatau vienetu įvertinta tai nei šis nei tas. Aišku kiekvieno teisė rinktis.

Comment

Parašė Llinass
                            Tai tu čia kaip matau nesupranti.
                            O kas dėl savęs pačio vertinimo, na jei žmogus skiria sau 10 tai dar nieko į akis nekrinta ir suprantama, bet kai pamatau vienetu įvertinta tai nei šis nei tas. Aišku kiekvieno teisė rinktis.
                            Na, tiesiog aš taip nesielgčiau

Comment

P.S: Seniau automatiškai nuotraukos autoriaus balsas būdavo 10 ir jokių pasipiktinimų neatsirasdavo.

Comment

Parašė Ežiukas
                                P.S: Seniau automatiškai nuotraukos autoriaus balsas būdavo 10 ir jokių pasipiktinimų neatsirasdavo.
                                Na aš čia naujokas, tad sorry.

Comment

Na puiku, nera ka ir bepridurti na gal man ir nelabai pati nuotrauka patinka, bet ideja tai super 10/10
                                  Lietuva jau . Bet dar .

Comment

Sutinku su keletu aukščiau išsakytų nuomoniu Nuotrauka tikrai dvelkia ramybe. Na o kas dėl technikos tai... Moki ir geriau, Ežiuk

Comment

Working...
                                    X