Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
alaus veteranas Vasia
Collapse
X
-
va šitam tai jau tikrai ramybė netgi foto pavadinčiau "Kieta ramybė"Mano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
-
drįstu spėti, kad netoliese kokio geležinkelioMano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
-
pagal aprangą drįstu spėti, kad mieste arba priemiestyje
ech.. mėgstu aš kartais mįslingose foto tiesios ieškotiMano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
-
Parašė minjeyToks ispudis, kad sia nuotrauka esu kazkur mates ir, jei neklystu, konkurso "LIETUVOS SPAUDOS FOTOGRAFIJA 2006" arba "LIETUVOS SPAUDOS FOTOGRAFIJA 2005" fotoalbumuose...
Deja, dabar po ranka neturiu nei vieno, todel negaliu patikrinti ir is anksto atsiprasau, jei suklydau.
EDIT: Taip aš teisus http://tinkle.miestai.net/showpost.p...&postcount=140
Neatmetu galkimybės, kad ši nuotrauka galėjo būti "LIETUVOS SPAUDOS FOTOGRAFIJA 2006". Teko matyti tą parodą, bet konkrečiai neprisimenu.Paskutinis taisė deep'as; 2006.07.14, 11:44.
Comment
-
Parašė graikastaikliai pastebeta su kieta ramybe. Kas del matymo spaudos fotografija 2006, visko gali but, juk tokiu vasiu lietuvoj daug. o sis kadras darytas salia gelezinkelio mazeikiuose. tikuos issklaidziau abejones.
Comment
-
Parašė graikastaikliai pastebeta su kieta ramybe. Kas del matymo spaudos fotografija 2006, visko gali but, juk tokiu vasiu lietuvoj daug. o sis kadras darytas salia gelezinkelio mazeikiuose. tikuos issklaidziau abejones.Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
Parašė graikasKoks man pointas svetimas nuotraukas det? realiai cia bet ka plagiatorium gali isvadint, jeigu remsimes argumentais "maciau ta nuotrauka kazkur.." . pasakyk kur man paciam idomu bus paziuretMano galerija Flickr'yje
Comment
Comment