Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Gone fishin'

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

O, Zoom, gal gali išduoti, kaip pavyko išgauti tokį foną?
    Mano galerija Flickr'yje

Comment

Grazi nuotrauka
      O uz angliska pavadinima norejau ivertinti -5, bet pagalvojau tiek to. Jei kazkam pritruko fantazijos arba jos visiskas nulis, arba pamirsto lietuviu kalba, tai tik jo bedos. Pasirases angliska pavadinima nuotraukai, kuria demonstruoja lietuviams, tikrai ji geresne netamps.

Nauja mano svetaines versija: -
      Atnaujinta senoji svetaines versija - naujas foto albumas Zamość (Lenkija)

Comment

Parašė Mantaz
        O, Zoom, gal gali išduoti, kaip pavyko išgauti tokį foną?
        Nuvaziuok prie juros, geriausiai i Neringa, pafotkink rytais ir turesi tokiu fonu ne viena

Comment

Jei nuvažiavęs ryte rasiu tokią jūrą, tuomet nekantrauju ten tučtuojau pakliūti
          Mano galerija Flickr'yje

Comment

Parašė Mantaz
            Jei nuvažiavęs ryte rasiu tokią jūrą, tuomet nekantrauju ten tučtuojau pakliūti
            Gal ne taip issireiskiau. Bunant Neringoje, tokius fonus gausi Kursiu mariose. Tam labai gerai pasitarnaus ir rukas (migla), bei tekanti saule toje puseje. Su jura kiek prasciau, pas mus saule joje leidziasi.
            Paskutinis taisė samot; 2006.07.04, 01:04.

Comment

Supratau, ačiū
              Mano galerija Flickr'yje

Comment

Parašė Mantaz
                Supratau, ačiū
                Prasom nera uz ka
                Gal ir zoom dar kazka patars placiau sioje vietoje, tad bus dar aiskiau

Comment

Kaip jau rašiau - pavadinimas galutinis. Be reikalo tik vargstat kaišiodami tą lietuvybę.
                  Apie foną samot jau viską pasakė.
                  - Zoom -

Comment

Zoom, tavo nuotrauka N.E.R.E.A.L.I. Beje, manau, kad pavadinima irgi gera parinkai Duodu 10/10 uzsimerkes!!!

Comment

Taip, sita nuotrauka geriausia (bent jau kol kas)

Comment

Parašė Zoom
                        Kaip jau rašiau - pavadinimas galutinis. Be reikalo tik vargstat kaišiodami tą lietuvybę.
                        Apie foną samot jau viską pasakė.

Na as bent ir nesitikejau kad zadi pakeisti pavadinima
                        Siaip, esame lietuviai, tad ir kalbekime lietuviskai, o beto kiek pastebejau Zoom, moki sugalvoti pavadinimus ir lietuviskai

Comment

Ne tik moku, bet ir pats už lietuviškus paprastai agituoju
                          Tiesiog šioje situacijoje man taip gerai "prilipo" šis angliškas išsireiškimas, kad joks lietuviškas variantas man jo pilnavertiškai nepakeičia.
                          - Zoom -

Comment

Parašė Zoom
                            Ne tik moku, bet ir pats už lietuviškus paprastai agituoju
                            Tiesiog šioje situacijoje man taip gerai "prilipo" šis angliškas išsireiškimas, kad joks lietuviškas variantas man jo pilnavertiškai nepakeičia.
                            Na lyg ir susikalbejome, bent as siuo klausimu manau baigiu diskusija.

Comment

The endless peace, calm and silence of this image is incredible!

Nonetheless I can't give you the full 10 because the picture seems a bit washed out.
                              Originally Posted by

Comment

Working...
                              X