Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Pakeliui bažnyčion...
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąPrastai. Nemanau kad čia yra vieta rodyti savo photoshop'o sugebėjimus.
EDIT: Beje, už pirmąjį komentarą nuotraukos autorius davė man neigiamą įvertį
Comment
-
Parašė emas22 Rodyti pranešimąTų sugebėjimų nelabai yra
EDIT: Beje, už pirmąjį komentarą nuotraukos autorius davė man neigiamą įvertį
Comment
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąNa čia būna tokių bajerių kad neigiamą gauni tiesiog už nieką, t.y kad kažkam netinka tai ką parašei Susitaikyk su tuo
Beje, turbūt jis man tuo atsidėkojo už tai, kad aš jam vienintelis daviau teigiamą įvertį už jo legendinio Kupiškio nuotraukas...
Nuotraukos darytos akivaizdžiai prieš kelias dienas, o pasirodo šiandien jis gyrėsi, kad gyvena Manhetene, kai paklausiau "ar tu gyveni Niujorke?"
Tegu žmogui tas kelelis į bažnyčią tebūna kuo lygesnis...Paskutinis taisė LC.; 2010.03.18, 21:05.
Comment
-
Parašė emas22 Rodyti pranešimąAš pastebėjau
Beje, turbūt jis man tuo atsidėkojo už tai, kad aš jam vienintelis daviau teigiamą įvertį už jo legendinio Kupiškio nuotraukas...
Nuotraukos darytos akivaizdžiai prieš kelias dienas, o pasirodo šiandien jis gyrėsi, kad gyvena Manhetene, kai paklausiau "ar tu gyveni Niujorke?"
Tegu žmogui tas kelelis į bažnyčią tebūna kuo lygesnis...
Tiesiog norėjau duot teigiamą, bet gali būt kad paspaudžiau netyčiom "Neigiamai"
EDIT: D*rnas bajeris. Atleisk.Spune-mi dacă-i între noi iubire
Comment
-
Parašė _Bead_ Rodyti pranešimąNegrazu zmogu uzsipult, bukim tolerantiski. Juk mokomes is klaidu.
Comment
-
Parašė balabanas Rodyti pranešimąjuokini pasauli aš pasakiau savo nuomonę, o tu mane už tai puoli, gal dar pagrasink ?!
Comment
Comment