Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

3

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

3

18
    10
    16,67%
    3
    9
    0,00%
    0
    8
    5,56%
    1
    7
    5,56%
    1
    6
    22,22%
    4
    5
    27,78%
    5
    4
    5,56%
    1
    3
    11,11%
    2
    2
    5,56%
    1
    1
    0,00%
    0

Nu Rimantai visai i miana nusiritai...

Comment

Ar negėda balsuot už savo nuotrauką ir dar dešimtuką duot?
      Flickr

Comment

Vilniuj fotografuota?
        www.tomflagman.com

Comment

be ryšio ir techniškai nepatiko

Comment

Nesitikėjau, kad patiks paprasti žmonės čia renkasi...

Comment

Aš tai tiek paprastas, kad nuo tokių fotografijų galva svaigt pradeda

Comment

Parašė emas22
                "Paprasti", tai tu ta prasme tiesiogiai visus pavadinai kaimiečiais ir kvailiais?
                Pats taip pasakei Turėjau omeny, kad čia gali būt įvertintos tik ryškios nuotraukos, o mianų niekam nereik. Aš ir nesakau, kad tai labai gera nuotrauka, tiesiog kitokia ir telpa į konkurso temą.

Comment

Parašė Rimantas Rodyti pranešimą
                  Pats taip pasakei Turėjau omeny, kad čia gali būt įvertintos tik ryškios nuotraukos, o mianų niekam nereik. Aš ir nesakau, kad tai labai gera nuotrauka, tiesiog kitokia ir telpa į konkurso temą.
                  O ką tu pasakyk išmanai apie meną? Čia tokių pseudofotomenininkų prisikepė kai atsirado dsrl nors vežimu vežk. Ir nereikia taip arogantiškai į visus žiūrėti, į šį forumą renkasi išsilavinę žmonės, lyginant su kitais. Geriau pakomentuok savo nuotrauką
                  Paskutinis taisė Lettered; 2010.02.26, 21:50.
                  Flickr

Comment

Oj kiek išvadų pasidarėt, prisiinterpretavote.... jau viską pasakiau, tiesiog mano nuomone čia ne vieta tokiems mianams, gaila per vėlai pagalvojau kitą kart tik turistinius vaizdelius dėsiu.

Comment

Oj kiek išvadų pasidarėt, prisiinterpretavote.... jau viską pasakiau, tiesiog mano nuomone čia ne vieta tokiems mianams, gaila per vėlai pagalvojau kitą kart tik turistinius vaizdelius dėsiu.
                      Kas tie ,,tokie menai''? Tai taip ir neatsakei, ką pats apie tai išmanai ir ką apskritai norėjai šiuo savo meno kūriniu parodyti. Gal kiti kaip tik daug geriau tą meną išmano ir yra jo matę, nieko tu nežinai kokie čia žmonės renkasi.
                      Flickr

Comment

Sakiau mianai, ne menai, tai du skirtingi dalykai. Tik mianas neturi apibrėžimo, va DTS supranta apie ką aš. O čia tiesiog stotelėj laukiančios 3 mergaitės, nuotrauka paimta iš serijos apie Varšuvą. Viskas fotografuota ekspromtu iš pravažiuojančio automobilio.

Comment

Sakiau mianai, ne menai, tai du skirtingi dalykai. Tik mianas neturi apibrėžimo, va DTS supranta apie ką aš. O čia tiesiog stotelėj laukiančios 3 mergaitės, nuotrauka paimta iš serijos apie Varšuvą. Viskas fotografuota ekspromtu iš pravažiuojančio automobilio.
                          Na tada tokie mianai dar blogiau už paprastas turistines nuotraukas
                          Flickr

Comment

Bet dėl meno ar miano nesiginčyjama

Comment

Bet dėl meno ar miano nesiginčyjama
                              Taip, bet skonį reikia turėt Padaryt bet kokį kadrą ir sakyt, kad čia kažkoks mianas vien dėl to, kad tai nepanašu į turistinę nuotrauką, ir sakyt, kad jūs visi čia nieko nesuprantant, nerimtai atrodo.
                              Flickr

Comment

O aš sakau, kad esant kitai auditorijai būtų kitas ir vertinimas, tokių mano kadrų: http://www.miestai.net/forumas/showthread.php?t=9496

Comment

O aš sakau, kad esant kitai auditorijai būtų kitas ir vertinimas, tokių mano kadrų: http://www.miestai.net/forumas/showthread.php?t=9496
                                  Kokia publika? Aišku, daug mačiusį ir išmanantį žmogų eilinis mianas nenustebins. Jei padarai kažką kitaip nei eilinis turistas, nereiškia, kad bus gerai. Aišku, kad ir yra tokių forumų kur tuo žavėsis, bet aš kaip tik tokią publiką vadinčiau paprasta, mianui apibūdinti yra puiki sąvoka - pseudomenas
                                  O šiaip kai kurios iš šitų nuotraukų man visai patinka, tokios meniškos, tik per daug kai kur priaštrinta ir prikontrastinta.
                                  Flickr

Comment

Emai, pasikartosiu, nemanau, kad tai aukšto lygio nuotrauka, tiesiog atitiko temą ir įdėjau, galbūt jau net per vėlai, kaip konkursui, neskaičiau taisyklių. Kreivos nuotraukos geriau perteikia dinamiką, nors ir per daug tuo piknaudžiauju. Nespalvota yra klasika, su sovietmečiu nieko bendro, tuo labiau, kad čia jokių gražių spalvų ir nebuvo. O fokusas čia yra visur, tik dėl fotografavimo važiuojant ir objektų sekimo, kraštai išsilieję, viskas pagal planą

Comment

man labai įdomu apie ką tos merginos šneka :]]
                                      (\__/)
                                      (='.'=)This is Bunny. Copy and paste bunny
                                      (")_(")into your signature to help him gain world domination.

Comment

Working...
                                      X