Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Kai dūdos gros
Collapse
X
-
Neblogos kulšelėswww.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Visgi aš vulgarus ir negaliu susikaupt apžiūrėt visai nuotraukaiMano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Parašė ievutu Rodyti pranešimąUž tai, kad matau moters šlaunį ir truputį daugiau 10 neduodu. Vyručiai tik nesusilydikit, subtilumas, o ne vulgarumas veža
Comment
-
Parašė ziemke Rodyti pranešimąNa čia asmeninis reikalas kas ką labiau mato. Bet pripažink jog daugumos šokėjų kojos tikrai vertos dėmesio.kas ką labiau mato, o ką čia norėjai akcentuoti apart kojų daugiau? Jupiter?
xXx. Purvina fantazija. Kai nerūpi niekas, ką sako kiti. Kai paskęsti tyloje, cigaretės dūmuose ar glamonių kvaituly.
Comment
-
Parašė ievutu Rodyti pranešimąTik kai kurioskas ką labiau mato, o ką čia norėjai akcentuoti apart kojų daugiau? Jupiter?
Mano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
-
Nu bet ir 'faina' panikė, 10 balų. Ievutu, iš kur tu tą Jupiter ištraukei?I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Parama Siaurojo geležinkelio klubui
Comment
-
Parašė ievutu Rodyti pranešimąTik kai kurioskas ką labiau mato, o ką čia norėjai akcentuoti apart kojų daugiau? Jupiter?
Comment
-
Parašė Vytautas_LT Rodyti pranešimąDūūūda gi.Mano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
-
Parašė Vaidas Rodyti pranešimąziemke, man jau nusibodo kartoti, kad konkursui pateiktos nuotraukos turi atitikti taisyklėse nurodytą dydį. Kol nuotrauka nebus sutvarkyta, tema keliauja į skiltį "vertinimui".
Comment
-
Parašė Vaidas Rodyti pranešimą... ir vistiek liko 800px vertikaliai(taisyklėse nurodytas aukštis - 720px). Vis tik geriau, negu 1000+, taigi grąžinu į konkursą.
Comment
-
Esme tame, jog netelpa i 15' monitoriu nuotrauka visu ugiu.Paskutinis taisė FlagMan; 2010.01.11, 23:30.
Comment
-
Parašė FlagMan Rodyti pranešimąEsme tame, jog netelpa i 15' monitoriu nuotrauka vidu ugiu.
Comment
Comment