Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Kai dūdos gros
Collapse
X
-
Neblogos kulšelėswww.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Visgi aš vulgarus ir negaliu susikaupt apžiūrėt visai nuotraukaiMano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Parašė ievutu Rodyti pranešimąUž tai, kad matau moters šlaunį ir truputį daugiau 10 neduodu. Vyručiai tik nesusilydikit, subtilumas, o ne vulgarumas veža
Comment
-
Parašė ziemke Rodyti pranešimąNa čia asmeninis reikalas kas ką labiau mato. Bet pripažink jog daugumos šokėjų kojos tikrai vertos dėmesio.xXx. Purvina fantazija. Kai nerūpi niekas, ką sako kiti. Kai paskęsti tyloje, cigaretės dūmuose ar glamonių kvaituly.
Comment
-
Parašė ievutu Rodyti pranešimąTik kai kurios kas ką labiau mato, o ką čia norėjai akcentuoti apart kojų daugiau? Jupiter?Mano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
-
Nu bet ir 'faina' panikė, 10 balų. Ievutu, iš kur tu tą Jupiter ištraukei?I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Parama Siaurojo geležinkelio klubui
Comment
-
Parašė ievutu Rodyti pranešimąTik kai kurios kas ką labiau mato, o ką čia norėjai akcentuoti apart kojų daugiau? Jupiter?
Comment
-
Parašė Vytautas_LT Rodyti pranešimąDūūūda gi.Mano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
-
Parašė Vaidas Rodyti pranešimąziemke, man jau nusibodo kartoti, kad konkursui pateiktos nuotraukos turi atitikti taisyklėse nurodytą dydį. Kol nuotrauka nebus sutvarkyta, tema keliauja į skiltį "vertinimui".
Comment
-
Parašė Vaidas Rodyti pranešimą... ir vistiek liko 800px vertikaliai (taisyklėse nurodytas aukštis - 720px). Vis tik geriau, negu 1000+, taigi grąžinu į konkursą.
Comment
-
Esme tame, jog netelpa i 15' monitoriu nuotrauka visu ugiu.Paskutinis taisė FlagMan; 2010.01.12, 00:30.
Comment
-
Parašė FlagMan Rodyti pranešimąEsme tame, jog netelpa i 15' monitoriu nuotrauka vidu ugiu.
Comment
Comment