Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Man jau gana, atidarom pliažą...
Collapse
X
-
/\ Moterų pliažas Tikriausiai pačios suvokia, kad nuogai išsirengusios pusę varnų išbaidytųI'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Parama Siaurojo geležinkelio klubui
-
Parašė Wycka Rodyti pranešimą/\ Moterų pliažas Tikriausiai pačios suvokia, kad nuogai išsirengusios pusę varnų išbaidytų
Ka tu jose baisaus matai? Moterys kaip moterys....pasakysiu astriau-lygiai tokios pacios kaip tavo mama :-)))
Comment
-
Parašė praeivis Rodyti pranešimąKa tu jose baisaus matai? Moterys kaip moterys....pasakysiu astriau-lygiai tokios pacios kaip tavo mama :-)))
Nors ir šių moterų nuvertinti nereiketų. Reikia gerbti - kiekvienas sulauksime tokio amžiaus, kada mūsų kūnas taps viešumoje atgrasus, ar mažų mažiausiai, nepatrauklus.Paskutinis taisė enigma; 2010.01.09, 02:50.______________
The Division Bell
Comment
-
Parašė praeivis Rodyti pranešimąKa tu jose baisaus matai? Moterys kaip moterys...
Labai negrazu taip kaip vycka issireiske
Comment
-
Parašė arsiakas Rodyti pranešimąVytautai, Dainų šventė čia? ir tu dalyvavai?
Parašė kašalotas Rodyti pranešimąantram plane trukdantys objektai.
Parašė enigma Rodyti pranešimąNors ir šių moterų nuvertinti nereiketų.Paskutinis taisė Vytautas_LT; 2010.01.09, 09:28.
Comment
-
Parašė praeivis Rodyti pranešimąMoterys kaip moterys....pasakysiu astriau-lygiai tokios pacios kaip tavo mama :-)))
Parašė Gator Rodyti pranešimąLabai negrazu taip kaip vycka issireiske
Klausimas: Kam reikalingi žemi žmonės?
Atsakymas: Jeigu nebūtų žemų, nepastebėtume ir aukštų!
Arba kitas. Teisėjas klausia liudininko: Matėte, kaip muša žmogų, bet užuot jam padėjęs, pabėgote. Taip labai negražu.
Žmogus atsako: Bet užtat sveika!
Taigi ne visi esame gražūs, ne visi esame aukšti. Jeigu aš nuogu tarpkoju ant suoliuko parke deginčiausi, praeivis mane nufotografuotų ir forume nuotrauką patalpintų, tai Gator dar ne tokiais žodeliais nuotraukos objektą apibūdintųI'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Parama Siaurojo geležinkelio klubui
Comment
Comment