Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Stiklinė pilis
Collapse
X
-
Stiklinė pilis
341020,59%7914,71%5814,71%5723,53%8611,76%452,94%145,88%232,94%120,00%012,94%1I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Parama Siaurojo geležinkelio klubuiŽymos: Joks
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąNesitikėk gauti gerų balų už šią nuotrauką
Tikiuosi forumiečiai vertins ne mane, o šitą nuotrauką ir 'nepavarys' daug daug ir kad už šios temos sukūrimą man nebus
I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Parama Siaurojo geležinkelio klubui
Comment
-
Nori žinot, kodėl aš spėju dėl tų mažų balų? Daugkam gali kliūti kompoziciją, t.y. tos nukirptos durys, persišviečiantis vidus, ir galbūt tu (?) ten kampe su fotoaparatu Galbūt kasnors dar ką atras ar kam pasirodys geriau, bet čia tai kas man šioje nuotraukoje nesižiūri. Tikėkimes kiti "blynai" bus geresni
Comment
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąNori žinot, kodėl aš spėju dėl tų mažų balų? Daugkam gali kliūti kompoziciją, t.y. tos nukirptos durys, persišviečiantis vidus, ir galbūt tu (?) ten kampe su fotoaparatu Galbūt kasnors dar ką atras ar kam pasirodys geriau, bet čia tai kas man šioje nuotraukoje nesižiūri. Tikėkimes kiti "blynai" bus geresni
Comment
-
Parašė spirit Rodyti pranešimą...galbūt tu (?) ten kampe su fotoaparatu
Čia vietoje autoriaus parašo jo paties atvaizdas kampeI'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Comment
-
Parašė nepolitikas Rodyti pranešimąman patiko, tik pavadinčiau: "istorijos atspindys"Parašė renea Rodyti pranešimąMan pavadinimas kaip tik patinka toks, koks yra - "istorijos atspindys" atrodo per daug, na sakykim, banalus..
Mano nuomone tinkamas pavadinimo parinkimas irgi yra kūrybos dalis. Balsuodamas už kitų nuotraukas ~1/10 vertinimo balo dalį skiriu pavadinimuiI'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Comment
Comment