Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Smailus stiklas

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Smailus stiklas

17
    10
    5,88%
    1
    9
    11,76%
    2
    8
    23,53%
    4
    7
    23,53%
    4
    6
    17,65%
    3
    5
    11,76%
    2
    4
    0,00%
    0
    3
    5,88%
    1
    2
    0,00%
    0
    1
    0,00%
    0

Šita panorama yra sumažinta, todėl pridedu ir didelios fotografijos link'ą jei kas norės pažiūrėti http://img257.imageshack.us/img257/6824/konkdidel.jpg

Comment

Šiaip tai turėtų būti „smailas stiklas", o ne „smailus" Ir nufotografuoto pastato panorama nepavadinčiau...

Vaizdas nei ko nors vertas, nei gražus - tiesiog paprasta turistinė pastato nuotrauka, iš šono apšviesta saule. Nepatinka man santykis su šviesa ir tamsa - nuotraukos apačioj tamsu, o viršuj - peršviesta saulės. Skirčiau 3 balus, bet susilaikysiu nuo balsavimo.
      www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!

Comment

Parašė amiko Rodyti pranešimą
        Šiaip tai turėtų būti „smailas stiklas", o ne „smailus" Ir nufotografuoto pastato panorama nepavadinčiau...

Vaizdas nei ko nors vertas, nei gražus - tiesiog paprasta turistinė pastato nuotrauka, iš šono apšviesta saule. Nepatinka man santykis su šviesa ir tamsa - nuotraukos apačioj tamsu, o viršuj - peršviesta saulės. Skirčiau 3 balus, bet susilaikysiu nuo balsavimo.
        Pasakiau panorama, nes šią nuotrauką sujungiau bene iš 5 fotografijų. "Tiesiog paprasta turistinė pastato nuotrauka" taip, ji tikrai paprasta, nes fotografavau su paprastu fotoparatu, laikydamas jį rankoje, o ne ant kokio trikojio, + skubėdamas, kad neatsilikčiau nuo savo grupės. O dėl spalvų tai man jos gerai atrodo kaip yra ir aš tikrai nemėgstu "žaistis" su visais "photoshopais" todėl nieko nekeičiau. Bet ačiū už kritiką, stengsiuos tobulėti

Comment

Working...
        X