Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Stikliukas

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Stikliukas

24
    10
    0,00%
    0
    9
    4,17%
    1
    8
    33,33%
    8
    7
    8,33%
    2
    6
    8,33%
    2
    5
    16,67%
    4
    4
    12,50%
    3
    3
    8,33%
    2
    2
    0,00%
    0
    1
    8,33%
    2

Koks čia dabar stikliukas, jei čia taurė? Ar čia taurė nori tapti stikliuku? Kažkokios trasseksualumo apraiškos daiktuose

Trūksta apšvietimo, bent jau man. Ta taurė atrodo kaip vaiduoklis - tai lyg ir matoma, tai lyg ir nepakankamai matoma.

Idėja tai turbūt ne nauja - jau daug kas daiktus tamsoje fotografavo, net ir "plaukiojančius" erdvėje.

Vertinčiau 5 balais, bet matau jau už save sėkmingai užbalsavai vienetu, tai už savikritiką pridėsiu vieną balą = 6
    Paskutinis taisė Ametistas; 2009.11.12, 10:45.
    www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!

Comment

Parašė amiko Rodyti pranešimą
      Koks čia dabar stikliukas, jei čia taurė? Ar čia taurė nori tapti stikliuku? Kažkokios trasseksualumo apraiškos daiktuose

Trūksta apšvietimo, bent jau man. Ta taurė atrodo kaip vaiduoklis - tai lyg ir matoma, tai lyg ir nepakankamai matoma.

Idėja tai turbūt ne nauja - jau daug kas daiktus tamsoje fotografavo, net ir "plaukiojančius" erdvėje.

Vertinčiau 5 balais, bet matau jau už save sėkmingai užbalsavai vienetu, tai už savikritiką pridėsiu vieną balą = 6
      Heh Ačiū. Šiaip tai su šita nuotrauka vadovaujuosi principu "svarbu dalyvauti, o ne laimėti" O vienetą sau visada duodu, tiesiog, kad matyčiau kitų įvertinimus.

Comment

per daug tamsos.
        Reikia fotografo?

Comment

Parašė Valiukas Rodyti pranešimą
          Heh Ačiū. Šiaip tai su šita nuotrauka vadovaujuosi principu "svarbu dalyvauti, o ne laimėti" O vienetą sau visada duodu, tiesiog, kad matyčiau kitų įvertinimus.
          O kodėl aš net nedavęs įvertinimo matau ne tik kiek procentų balsavo kokiu balu, bet netgi kas balsavo.

Comment

Working...
          X