Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
langas
Collapse
X
-
/\ Nežinau kodėl, bet man kažkoks komiškas tas kadras atrodoI'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Parama Siaurojo geležinkelio klubui
-
O man tas buitiškumas, persipynęs su simboliais patinka. Retai kada daliju 10-ukus, bet šįkart yra už ką Vaizdas ganėtinai kasdieniškas, bet pati idėja, atlikimas ir kompozicija - puikūs.
Komiška čia daug kas: skirtingų spalvų pirštinės, rankų plaštakos, išnyrančios iš niekur (iš tamsos), moteriškės žvilgsnis labai žudikiškas (nors iš tikrųjų tai - pavargusios akys).Paskutinis taisė Ametistas; 2009.11.08, 21:45.www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė _Bead_ Rodyti pranešimąKazkaip si konkursa visa suvokia labai siaurai.
Comment
-
Parašė kašalotas Rodyti pranešimąĮdėčiau konceptualų darbą tai likčiau nesuprastas, juk paprasta publika čiaR. Dichavičius: „Turi būti alkanas fotografijos“
Comment
-
Parašė _Bead_ Rodyti pranešimąIdek nieks per galva neduos suintrigavai mane.
Comment
-
Parašė kašalotas Rodyti pranešimąPasakiau kaip pavyzdį, bet galima ką nors sugalvot.R. Dichavičius: „Turi būti alkanas fotografijos“
Comment
-
Parašė _Bead_ Rodyti pranešimąNu va tau uzduotis sugalvot
Comment
-
Parašė jungengg Rodyti pranešimąGeras kadras, iš serijos fotkinkit vaikus ar senelius - dažniausiai tai pavyksta. Tik kyla abejonės ar į temą (ar 100 procentu į temą), ne stiklas čia akcentas.
Comment
-
Kad jau prakalbot čia apie idėjas ir siaurą temos suvokimą, tai pasiūlysiu savo variantą, kurį dėčiau į konkursą, jei turėčiau atitinkamas sąlygas gerai nuotraukai padaryti. Mintis paprasta - kaip profesionalių fotografų žargonu vadinami objektyvai? Ogi - stiklas. Tai va, pažiūrėkit kas nors kūrybiškai į pagrindinį nuotraukos objektą - didelį, gražų objektyvą
P.S. Kad būtų į temą - gera nuotrauka
Comment
Comment