Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Pasiūlyk naują temą!

Collapse
Tai svarbi tema.
X
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Kadangi man su temom, kaip ir su pavadinimais, o poto dar ir paciam neidomu dalyvaut, tai pirmi 2 asmenys ne is saraso pateikto auksciau gali pasiulyt po tema uz mane

Comment

Parašė Cholerikas Rodyti pranešimą
      Kadangi man su temom, kaip ir su pavadinimais, o poto dar ir paciam neidomu dalyvaut, tai pirmi 2 asmenys ne is saraso pateikto auksciau gali pasiulyt po tema uz mane
      Visada sunku sugalvot, jau paskutinė diena ir dar nieko.

Taigi siūlau 'Ugnis'.

Comment

Agresija

Comment

Idėjų gegužės temai laukiame iki ketvirtadienio, Balandžio 26 d. iš Tadux, Choleriko, graiko, arun' ir S_P.

Comment

Autoportretas
            Prasyciau uz tema nebalsuoti tu, kuriems teidomu paziureti i forumieciu veidus, tema labai rimta ir atsakinga.

Comment

Vėjas

Comment

Abstrakcijos

S_P
                S_P

Meninė fotografija
                www.sp-foto.lt

Comment

Artėja birželis, todėl laukiame pasiūlymų naujai temai iš Augio, S_P, Akvilės (po 1 temą) ir FeO (2 temų).
                  Siūlyti galite iki trečiadienio, gegužės 30 .
                  Paskutinis taisė Vaidas; 2007.05.28, 15:42.

Comment

Naktinė fotografija
                    S_P

Meninė fotografija
                    www.sp-foto.lt

Comment

Fotografai

Pagalvojau, kad mes vis fotografuojam zmones, gamta ir t.t. Fotografai dazniausiai buna zmones uz kadro. Tai gal butu visai idomu fotografuoti fotografuojancius zmones
                      Linkėjimai,
                      Akvilė

Comment

Niūrūs Sovietų sąjungos pėdsakai mūsų miestuose(arba nesulauktoji šviesioji ateitis)

Beje, kodėl man 2 temos?
                        Paskutinis taisė FeO; 2007.05.28, 16:43.

Comment

Nezinau, buvo ar nebuvo, bet pats vis ruosiuosi prasieiti ir padaryti toki reportaza, tema: "Detales" (turiu omeny mieste esancias, nevisada pastebimas, nors daznai praeinamas, o gal ir lieciamas detales, pvz. kazkoks tureklo galas, gal su liuto galva, kazkas sienoje imuryta, kazkoks iskirtinis zibintas ir t.t.) arba "Pakelkime akis". Pats nustebau, kai karta naujamiestyje sustojau (nes vis leki, leki) ir pastatus apziurejau nuo zemes iki stogo. Jei butu nufotografuota be apatines dalies, neatspeciau kuri cia vieta. Pabandykit ir Jus!
                          gera gyventi gerai

Comment

Vasaros proga siūlau elementarią temą "gamtos peizažas"

Comment

Parašė FeO Rodyti pranešimą
                              Beje, kodėl man 2 temos?
                              Temas gali siūlyti 5 geriausių nuotraukų autoriai. Kadangi 2 tavo nuotraukos buvo penketuke, gauni teisę siūlyt 2 temas

Taigi, jei nori, gali sugalvot dar vieną temą. Jei ne, balsavimą sukursiu šiandien.
                              Beje, tikiuosi neprieštarausi, jei jau pasiūlytą temą perfrazuosiu "Niūrus SSRS palikimas"?
                              Paskutinis taisė Vaidas; 2007.05.28, 21:33.

Comment

Tikrai ne, galvojau kaip gražiau pavadinti, bet tu sugalvojai už mane

Tiek jau to, užteks ir vienos temos, laukiam rezultatų

Comment

Liepos konkurso temai laukiame pasiūlymų iš HAMMER, Choleriko (po 1 temą) ir Muzungus (2 temų).
                                  Siūlyti galite iki trečiadienio, birželio 27 .

Beje, Taimis pasiūlė forumiečiams patikusias, tačiau neišrinktas temas palikti ir kitam balsavimui, taigi prie jūsų pasiūlytų temų bus pridėtos dar 2 temos iš praėjusio balsavimo - "Naktinė fotografija" bei "Fotografai".
                                  Paskutinis taisė Vaidas; 2007.06.24, 12:20.

Comment

Na kadangi visai neseniai praūžė Joninės, mano galvoj vėjai o ir laikas spaudžia su temos siūlimu tai siūlau temą "Stop kadras" - netikėti, atsitiktinai arba ilgai laukiant tinkamą akimirką "pagauti" vaizdeliai.
                                    Mano nuotraukos @Fotki.com

Auto Show Millennium 2007
                                    Retromobile 2007
                                    "Kova 1". Driftingo čempionatas
                                    "Foje" Gali Skambėti Kitaip
                                    Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
                                    BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
                                    Kauno Marių Regioninis Parkas

Comment

Laikas išrinkti temą rugsėjo konkursui. Temų pasiūlymų laukiame iki rugpjūčio 28, antradienio. taimis, dzin, ir S_P gali pasiūlyti po 1 temą, Hunte-r - 2.

Comment

Makro ir Tele

Comment

Light painting
                                          S_P

Meninė fotografija
                                          www.sp-foto.lt

Comment

Working...
                                          X