Kadangi man su temom, kaip ir su pavadinimais, o poto dar ir paciam neidomu dalyvaut, tai pirmi 2 asmenys ne is saraso pateikto auksciau gali pasiulyt po tema uz mane
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Pasiūlyk naują temą!
Collapse
Tai svarbi tema.
X
X
-
Parašė Cholerikas Rodyti pranešimąKadangi man su temom, kaip ir su pavadinimais, o poto dar ir paciam neidomu dalyvaut, tai pirmi 2 asmenys ne is saraso pateikto auksciau gali pasiulyt po tema uz mane
Taigi siūlau 'Ugnis'.
Comment
-
Nezinau, buvo ar nebuvo, bet pats vis ruosiuosi prasieiti ir padaryti toki reportaza, tema: "Detales" (turiu omeny mieste esancias, nevisada pastebimas, nors daznai praeinamas, o gal ir lieciamas detales, pvz. kazkoks tureklo galas, gal su liuto galva, kazkas sienoje imuryta, kazkoks iskirtinis zibintas ir t.t.) arba "Pakelkime akis". Pats nustebau, kai karta naujamiestyje sustojau (nes vis leki, leki) ir pastatus apziurejau nuo zemes iki stogo. Jei butu nufotografuota be apatines dalies, neatspeciau kuri cia vieta. Pabandykit ir Jus!gera gyventi gerai
Comment
-
Parašė FeO Rodyti pranešimąBeje, kodėl man 2 temos?
Taigi, jei nori, gali sugalvot dar vieną temą. Jei ne, balsavimą sukursiu šiandien.
Beje, tikiuosi neprieštarausi, jei jau pasiūlytą temą perfrazuosiu "Niūrus SSRS palikimas"?Paskutinis taisė Vaidas; 2007.05.28, 21:33.
Comment
-
Liepos konkurso temai laukiame pasiūlymų iš HAMMER, Choleriko (po 1 temą) ir Muzungus (2 temų).
Siūlyti galite iki trečiadienio, birželio 27 .
Beje, Taimis pasiūlė forumiečiams patikusias, tačiau neišrinktas temas palikti ir kitam balsavimui, taigi prie jūsų pasiūlytų temų bus pridėtos dar 2 temos iš praėjusio balsavimo - "Naktinė fotografija" bei "Fotografai".Paskutinis taisė Vaidas; 2007.06.24, 12:20.
Comment
-
Na kadangi visai neseniai praūžė Joninės, mano galvoj vėjai o ir laikas spaudžia su temos siūlimu tai siūlau temą "Stop kadras" - netikėti, atsitiktinai arba ilgai laukiant tinkamą akimirką "pagauti" vaizdeliai.Mano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
Comment