Kadangi man su temom, kaip ir su pavadinimais, o poto dar ir paciam neidomu dalyvaut, tai pirmi 2 asmenys ne is saraso pateikto auksciau gali pasiulyt po tema uz mane
Kadangi man su temom, kaip ir su pavadinimais, o poto dar ir paciam neidomu dalyvaut, tai pirmi 2 asmenys ne is saraso pateikto auksciau gali pasiulyt po tema uz mane
Visada sunku sugalvot, jau paskutinė diena ir dar nieko.
Artėja birželis, todėl laukiame pasiūlymų naujai temai iš Augio, S_P, Akvilės (po 1 temą) ir FeO (2 temų).
Siūlyti galite iki trečiadienio, gegužės 30 .
Pagalvojau, kad mes vis fotografuojam zmones, gamta ir t.t. Fotografai dazniausiai buna zmones uz kadro. Tai gal butu visai idomu fotografuoti fotografuojancius zmones
Nezinau, buvo ar nebuvo, bet pats vis ruosiuosi prasieiti ir padaryti toki reportaza, tema: "Detales" (turiu omeny mieste esancias, nevisada pastebimas, nors daznai praeinamas, o gal ir lieciamas detales, pvz. kazkoks tureklo galas, gal su liuto galva, kazkas sienoje imuryta, kazkoks iskirtinis zibintas ir t.t.) arba "Pakelkime akis". Pats nustebau, kai karta naujamiestyje sustojau (nes vis leki, leki) ir pastatus apziurejau nuo zemes iki stogo. Jei butu nufotografuota be apatines dalies, neatspeciau kuri cia vieta. Pabandykit ir Jus!
Temas gali siūlyti 5 geriausių nuotraukų autoriai. Kadangi 2 tavo nuotraukos buvo penketuke, gauni teisę siūlyt 2 temas
Taigi, jei nori, gali sugalvot dar vieną temą. Jei ne, balsavimą sukursiu šiandien.
Beje, tikiuosi neprieštarausi, jei jau pasiūlytą temą perfrazuosiu "Niūrus SSRS palikimas"?
Liepos konkurso temai laukiame pasiūlymų iš HAMMER, Choleriko (po 1 temą) ir Muzungus (2 temų).
Siūlyti galite iki trečiadienio, birželio 27 .
Beje, Taimis pasiūlė forumiečiams patikusias, tačiau neišrinktas temas palikti ir kitam balsavimui, taigi prie jūsų pasiūlytų temų bus pridėtos dar 2 temos iš praėjusio balsavimo - "Naktinė fotografija" bei "Fotografai".
Na kadangi visai neseniai praūžė Joninės, mano galvoj vėjai o ir laikas spaudžia su temos siūlimu tai siūlau temą "Stop kadras" - netikėti, atsitiktinai arba ilgai laukiant tinkamą akimirką "pagauti" vaizdeliai.
Laikas išrinkti temą rugsėjo konkursui. Temų pasiūlymų laukiame iki rugpjūčio 28, antradienio. taimis, dzin, ir S_P gali pasiūlyti po 1 temą, Hunte-r - 2.
Comment