Parašė Mantaz
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
MAKRO Fotografija
Collapse
X
-
auskariukas
Parašė MantazLabai keista, nes nuotraukos EXIF rodo, kad nuotrauka daryta CANON PowerShot G3. Kaip gali tai paaiškint?
Pvz. bandau sukurti nuotrauka, turiu gera makro vaizda bet neturiu foto. Paemus vienos nuotraukos fona kaip pagrinda, uzmetus norima vaizda ant jos, jei neklystu Exif'as rodys info is pagrindo, o ne uzmesto vaizdo.
Taip kaip gali buti sioje situacijoje. Pagrindas fotografuotas su Canon'u o uzmestas vaizdas su Nikon'u.
Nors aisku as galiu ir klysti
Comment
-
auskariukas
Parašė Vaidas/ Taip, bet ar normalus žmogus taip darytų?
Bet as vis tik esu uz naturaluma
Comment
-
/ Aš turėjau omeny, kad šioje aiškiai matosi, jog fonas natūralus. Tavo aprašytas variantas galėtų būti tik tada, jei būtų paimta su Canonu daryta nuotrauka, ir ant jos viršaus 100% užpastinta su Nikonu daryta nuotrauka. Turėjau omeny, kad taip niekas nedaro
O atvejų, kai fonas ir objektas sujungiami iš kelių nuotraukų, aš neneigiu kad būna
Comment
-
auskariukas
Vaidas
As nezinau is tiesu kaip yra su sia foto, beto man asmeniskai nera labai ir svarbu is tiesu Bet siaip jei kalbeti apie sia foto, manau kad galima taip padaryti, kad butent ta zole su boruze butu uzmesti, veliau graziai suliejant vaizda su fonu ir t.t.
O kas liecia nuotraukos skirtingu fotiku, tai zinai pvz as dabar darau fotkes su Canon Ixus 500, bet tai nereiskia kad as visa likusi gyvenima darysiu su juo. Gal po kurio laiko darysiu nuotraukas su Canon EOS 20D, ir tikrai nebus man kazkokia problema, paimti fona is archyvo su anksciau darytu fotiku, o pagrindinis vaizdas su Canon EOS 20D.
Ar ne taip gi?
Comment
-
auskariukas
-
auskariukas
Parašė speczNu cia jau ne seip fonas ir ant jo kazkas, o manipulation kaip reikiant
Tai jau taip, tikrai nemazai Bet tas fotografas, specas sioje vietoje, turi gyslele tam
Comment
-
auskariukas
Comment