Beje, iš kokio atstumo fotografuota? Esant saulei aš beveik niekada negaliu daryti macro fotografijų - viską gadina fotoaparato šešėlis...
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
MAKRO Fotografija
Collapse
X
-
auskariukas
Parašė Vaidas
Beje, iš kokio atstumo fotografuota? Esant saulei aš beveik niekada negaliu daryti macro fotografijų - viską gadina fotoaparato šešėlis...
Aciu
Fotografuota visai is arti sakyciau, nepamenu gerai, bet berods iki 10 cm bus, ne daugiau.
Su saule ir as pats vargo turiu, buna daznai bedu su ja, ir del seseliu ir del "netikro" vaizdo.
Sioje nuotraukoje, saule berods buvo is sono, virs galvos, tai kaip ir nemaise man
Comment
-
Stai ir viena mano daryta makro nuotrauka. Ji buvo daryta ~16:30, todel gali buti siektiek tamsoka. Beje su photoshop'u cia nieko nedaryta, nes nelabai as su juo ka ir moku....
Kartais ką nors įdomaus bandau parašyt ir savo blog'e (Kelionė į Indiją, Nürburgring, Kosmoso stovykla Rusijoje, gyvenimas Australijoje)
Comment
-
manau graziau butu jei iskirptum visa susiliejusi to leduko vaizda ir paliktum tik ta vidurine dali is kurios nalabai net aisku butu kas tai , tai savaime priduotu mistikos i nuotrauka
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
--------------------------------------------------
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
Comment