Autorius Sany0 (Saša Kvasovas)
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Ugningi paveikslai
Collapse
X
-
Parašė MgssEY Rodyti pranešimąNe, Pažįstamas daro su Photoshop. Atsiuntė man parodė, o aš jums parodau.
Comment
-
Parašė MgssEY Rodyti pranešimąNe, Pažįstamas daro su Photoshop. Atsiuntė man parodė, o aš jums parodau.Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
Parašė Mantas Rodyti pranešimąTodėl būtina nurodyti autorių ir dėti tik su jo sutikimu, antraip tai galima laikyti autoriaus teisių pažeidimu.Mes siekiame gyventi geriau- suriko valdžia ! Mes tai jau senai matome- atsiduso liaudis.
Comment
-
Parašė MgssEY Rodyti pranešimąTai yra mano pusbrolis ir jis asmenines svetainės neturi, todėl nieko negaliu nurodyti, ir mes esam tarpusavy susitarę!
Comment
-
Parašė MgssEY Rodyti pranešimąTai yra mano pusbrolis ir jis asmenines svetainės neturi, todėl nieko negaliu nurodyti, ir mes esam tarpusavy susitarę!
Comment
-
na, nežinau kaip jūs, bet aš pirmo pranešimo pabaigoj matau nurodytą autoriaus slapyvardį.
Aišku, geriau viskas būtų paaiškinta pradžioj ir iškarto, kad nereikėtų klausinėt.
O darbai geri, tik paskutinį gadina prastas šriftas ir dar prastesnis pats užrašo uždėjimas ne pagal formą.
Ten kur užrašas JAZZ, trūksta anatomijos žinių, žmogaus figūra šiaip sau. Pirmas paveikslėlis su mergina tarsi prastesnės kokybės už kitus.
Na o kas gerai ir taip matot labiausiai patiko gitaros ir gėlė.
Beje, norėtųsi pamokėlės, kaip ir kas daroma
Comment
-
Parašė MgssEY Rodyti pranešimąViskas daroma su photoshop
Turėjau omeny detalų aprašymą (jeigu pusbrolis nepatingėtų), o ne kad PS
Na, ne tai ne.
Comment
-
Gerai atrodo!Estijos, Latvijos, Lenkijos, Lietuvos, Nyderlandų, Vokietijos keliai pro automobilio langą
Naujas video: Niedersachsen, NL - Bremen, 126 km, 29 May 2012
Comment
Comment