Na va, Edd prisisnekejo del fotografavimo (tegul jo laukia ziauri ir negailestinga mirtis uz tai), siandien ejau pasivaikscioti ir padaryti keleta foto i Gedimino pr ir KGB muzieju (beje, labai idomi vieta, kas nebuvot, butinai nueikit) ir istiko baisi beda - numire mano pagrindine 128MB CF kortele (nors aciu dievui, kad ne pats fotoaparatas, nes tada butu polnyj p....c)
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Ar atsiras daugiau fotografų?
Collapse
X
-
Parašė JohnNa va, Edd prisisnekejo del fotografavimo (tegul jo laukia ziauri ir negailestinga mirtis uz tai), siandien ejau pasivaikscioti ir padaryti keleta foto i Gedimino pr ir KGB muzieju (beje, labai idomi vieta, kas nebuvot, butinai nueikit) ir istiko baisi beda - numire mano pagrindine 128MB CF kortele (nors aciu dievui, kad ne pats fotoaparatas, nes tada butu polnyj p....c)
Vyrokas kai kada ir is kai kuriu kampu visai neblogai atrodo, bet jo dar nepastate, o mes zinom kad kuo toliau tuo vyrokas labiau degraduoja (pradzia - renderingas buvo pats geriausias, o galutinis rezultatas bus pats blogiausias ).
-
Parašė EddParašė JohnNa va, Edd prisisnekejo del fotografavimo (tegul jo laukia ziauri ir negailestinga mirtis uz tai), siandien ejau pasivaikscioti ir padaryti keleta foto i Gedimino pr ir KGB muzieju (beje, labai idomi vieta, kas nebuvot, butinai nueikit) ir istiko baisi beda - numire mano pagrindine 128MB CF kortele (nors aciu dievui, kad ne pats fotoaparatas, nes tada butu polnyj p....c)
Vyrokas kai kada ir is kai kuriu kampu visai neblogai atrodo, bet jo dar nepastate, o mes zinom kad kuo toliau tuo vyrokas labiau degraduoja (pradzia - renderingas buvo pats geriausias, o galutinis rezultatas bus pats blogiausias ).Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
@Mantui
butum pirkes Canon, nematytum vargo
Mano Canon'as kaip akmeninis - mate ir silto ir salto (pradedant smugiu i betonini grindini ir baigiant -20C ziemos salygomis ), bet veikia be priekaistu. Del korteliu irgi ne pasaulio pabaiga - turiu dar papildomas 32MB ir 8MB CF korteles, taigi kol kas tiek uzteks, nors dabar 128MB kainuoja kur kas pigiau negu anksciau, taigi turbut teks pirkti nauja ir gyventi po senovei
Comment
-
Parašė Johnnors dabar 128MB kainuoja kur kas pigiau negu anksciau, taigi turbut teks pirkti nauja ir gyventi po senovei
Comment
-
Parašė Edd@John: Gal tavo canon'o korpusas metalinis? Ir beje kaip su fotografavimu ziema esant -daug C temperaturai? Girdejau, kad temperaturu svyravimas labai kenkia LCD ekranams. Pas jus yra "isdegusiu" pikseliu LCD ekranuose ar ne?
Siaip manual'e nurodomas temperaturu diapazonas yra nuo 0 (!) iki +40C, taigi teoriskai su juo apskritai negalima nieko daryti esant minusinei temperaturai, nors, kaip minejau, jis yra mates ir -20C ir del to nieko neatsitiko (tik akumai greiciau seda saltyje)
Del "isdegusiu" pixeliu nezinau, bet bent jau plika akimi nieko nepastebejau.
Comment
-
Na nzn kaip del isdegusiu pixeliu, bet pas mane vienas isdeges nuo pat pirkimo dienos. Kazkaip apsiziurejau... brrr
Kas liecia fotografavimo, tai jau senokai ruosiuosi atlikti reida.. lieka sulaukti sesijos pabaigos, ir bebejo, geru rezultatu.
Taciau del busimos fotokokybes nzn, labai jau manasis Nikon Coolpix 3100 megejiskas.... bet labai jam pretenziju koleikas neturiu, nes neturiu su kuo palyginti.
Comment
-
Kai bus daugiau laiko teks issiaiskinti visus tuos M nustatymus. Bet kazkaip atrodo, kad sunku "is akies" nuspresti kokius nustatymus parinkti. Kaip jus nusprendziat kokius nustatymus parinkti jei naudojat M (manual rezima)? Ar tiesiog padarot kelias nuotraukas ir pagal jas ziurit ka reikia keisti?
Comment
Comment