Taigi pasidarė įdomu kur spausdinate nuotraukas?
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Kur spausdinate nuotraukas?
Collapse
X
-
Parašė taimis Rodyti pranešimąGal pasiūlytumėt gerą interneto puslapį Lietuvoje kur galima uploadinti nuotraukas ir jas atspausdina, ir tada tik reikia pasiimt.
Pats pora kadru per interneta spausdinau, viskas tvarkoj.Jedi power!
Comment
-
Esu 4-5 kartus naudojęsis www.eurokosfoto.lt ir nenuvylė. Nuotraukas padaro per kelias dienas, o kaina viena iš mažiausių Lietuvoje.www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Reiks ir man eurokos išbandyti,kainos tikrai mažos Gal kas bandėt http://www.canon.lt/products/about.asp?id=1730 tokį ar panašu spausdintuvą, kaip kokybė?
Comment
-
Em Draugės tėvukas CANON'ą spausdintuvą [nuotraukom] nusipirko, tai labai puikiai spausdina ;D
O pati, jei reikia parodom, tai dėstytojai suorganizuoja viską :]]
O jei reikia keliu nuotraukyčių, tai nešu atspausdinti i projektavimą :>
Kažkaip vis noriu spausdinti per Euroką, bet vis suabejoju :[ Dėl kokybėsxXx. Purvina fantazija. Kai nerūpi niekas, ką sako kiti. Kai paskęsti tyloje, cigaretės dūmuose ar glamonių kvaituly.
Comment
-
eurokosas.... nu jeigu jau eurokose spausdinat tai ka zinau.... kas kad kaina viliojanti, argi gaila uz kokybe keliasdesimt centu sumoket ? ?
Pats fotolabe dirbu, su naujausia minilaboratorija Frontier 500 ir tikrai skirtumas didziulis ir akivaizduos, nuo eurokosu turetumet begt kaip nuo velnio
jei ka domina didesni kiekiai galit asmenine zinute parasyt, gal ka sutarsim, kokybe pas mane tikrai nenusivilsitPamišimas... Tų pačių dalykų darymas tikintis kitokių rezultatų.
Comment
Comment