Turiu pats minolta 7000, bet nerandu tinkamų batareikų aš jam... Buvau amximines radęs su jom viskas buvo gerai, įdedi kokį duracell ir pradeda grybaut. Šiaip tai labai smagus daikčiukas, gaila, kad neina išfotografuot juostelės ir pasižiūrėt kokie rezultatai.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Juostinė fotografija
Collapse
X
-
Parašė EdvinasB Rodyti pranešimąTuriu pats minolta 7000, bet nerandu tinkamų batareikų aš jam... Buvau amximines radęs su jom viskas buvo gerai, įdedi kokį duracell ir pradeda grybaut. Šiaip tai labai smagus daikčiukas, gaila, kad neina išfotografuot juostelės ir pasižiūrėt kokie rezultatai.
Comment
-
Parašė rvr Rodyti pranešimąSveiki šiandien besitrainiodamas po Strazburą Prancuzijoje aptikau tokią sendaikčių parduotuvėlę. Kurioje radau Minolta 7000 fotoaparatą. Tad noriu paklausti kaip manote ar apsimoką jį pirkti už 30 eurų. Laukiu atsakymų.
Parašė EdvinasB Rodyti pranešimąTuriu pats minolta 7000, bet nerandu tinkamų batareikų aš jam... Buvau amximines radęs su jom viskas buvo gerai, įdedi kokį duracell ir pradeda grybaut. Šiaip tai labai smagus daikčiukas, gaila, kad neina išfotografuot juostelės ir pasižiūrėt kokie rezultatai.
Comment
-
Parašė Vaidas Rodyti pranešimąGal ir verta, bet tai priklauso nuo to, kokį objektyvą gausi kartu (jei iš viso gausi).
Paieškojau Google - jam tikriausiai reikia 2CR5 tipo baterijų. Turėtum rasti dideliuose supermarketuose arba foto parduotuvėse.
Comment
-
Parašė rvr Rodyti pranešimąO kiek tarkim taip viską sustygavus, kainuotų juosta šiam fotoaparatui ir ir nuotraukų pagaminas?
Kai paskutinį kartą juostą ryškinau Lietuvoje, mokėjau apie 10 Lt, bet tai buvo prieš 3 metus, taigi dabar, ko gero, kainos bus didesnės.
Comment
-
fotoaparatas turi vidutinio formato, o 35mm nežinau, pačiam reikėtų
http://fotoaparatas.lt/3,3063,1:adox...7s_120_juostaiPaskutinis taisė [sp]; 2012.11.13, 21:41.
Comment
Comment