Gražu, įdomu. Tik kai kur dangus išdegęs.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Juostinė fotografija
Collapse
X
-
Parašė Nikas Rodyti pranešimąGražu, įdomu. Tik kai kur dangus išdegęs.
Comment
-
Parašė Vytautas_LT Rodyti pranešimąJuosta Fujifilm 400?
ir ką gi, Nikonas iškeliavo pas šeimininką, gaiiila...
Comment
-
Aš bandžiau Fuji Superia X-tra 400 su Zenit-E (obj. Helios 44-2). Dieną kai kur per šviesiai nei norėtųsi, bet vakare gavosi visiškai neblogai net ir be jokio trikojo.
Paskutinis taisė Vytautas_LT; 2009.05.24, 21:13.
Comment
-
Parašė kašalotas Rodyti pranešimąFuji superia man tai kažkaip nebuvo tokių spalvų ) Pasisekė čia tau Va fuji reala tai spalvos džiugina(Na gal nuo skenerio priklauso dar).
Comment
-
Parašė Vaidas Rodyti pranešimąManau, nuo skenerio labai daug priklauso. Prieš tai bandžiau šias juostas skenuoti pats ir, nors namie turiu tam tinkamą skenerį, rezultatais buvau visiškai nusivylęs. Grįžęs į Leeds'ą nunešiau jas į laboratoriją ir nuskenavau už £1.99 už juostą (Vilniuje Fuji laboratorijoje tai būtų kainavę 1 Lt už kadrą - 36 kadrų juostą skenuoti gautųsi beveik 5 kartus brangiau nei UK). Pamatęs rezultatus sunkiai patikėjau, kad tai ta pati juosta
Comment
-
Parašė kašalotas Rodyti pranešimąKodėl paskutinių? Papasakok koki eksperimentai ?
ir šiaip makalas su j/b, vienur ryškinti, kitur skanuoti (nes ten, kur ryškina prašo brrr kiek - na nafig man, mėgėjai, foto po 70 megabaitų?..); ir dar kai nuskanuoja, pamatai, jog turi rausvą atspalvį tos nuotraukos.
o eksperimentai, tai kad buvo pirma ir paskutinė juostelė nespalvota, ir ją reikėjo per kokią savaitę pribaigti. na tai pyškinau bile ką))
Comment
Comment