Parašė HAMMER
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Neregėta Lietuva
Collapse
X
-
Parašė Kema Rodyti pranešimąTaip. kas ten buvęs, tai sakė iš ežero neįmanoma išlipti, labai slidu, reikia vos ne ant pilvo iššliaužti .Mano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Parašė HAMMER Rodyti pranešimąKiek įdomu dar panašių vietų Lietuvoje užsislėpusių Bet įdomu, kad abiem atvejais tokiu mažu atstumu 2 ežerai visiškai skirtingais dugnaisgera gyventi gerai
Comment
-
Ariella
-
Per "Nuo... Iki" pristatinėjo albumą šį, greičiausiai ten daug kas primą k. ir pamatyt. Asmeniškai aš žiūrėjau išsižiojęs ir iškišęs liežuvį, tiesiog stulbinančios nuotraukos.
P.S. Dėkui už puslapį.
Edit: Peržiūrėjau viską, neturiu žodžių, nieko gražesnio kaip gyvas neesu matęs. Lenkiuosiu iki žemės autoriui.Paskutinis taisė pauliaK; 2008.01.18, 20:30.
Comment
-
varčiau vakar knygyne. ne, nesuvYniota. kaip tik tokias ant atskiro 'piupitro' deda.
įdomu, kad kairys lapas atvarte šiurkštoko popieriaus, o dešinys glotnus...
mėgstu reljefų nuotr., to rašto gi šiaip ir nepamatysi, jų albume pakanka. bet kai kurios tai... keistos. raudonų stogų krūvelė. paskui kita, beveik nesiskirianti... neabejoju, kad iš arti, o ne pakibus ore, miestelių ypatumai kur kas labiau išryškėtų.
parašai dar kai kurie juokingi pvz., kažkuris ežeras 'mėgstamas burlentininkų ir irkluotojų', o jų ant paviršiaus - lygiai nulis.
nenorėčiau, kad į mane čia kas mėtytų akmenis, bet imho, griežtesnė atranka gali tik padėti visą albumą padaryti 'super', o ne kas kelintą nuotr...
Comment
-
Atrodo, albumas labai patiko ir skyscrapercity.com forumiečiams. Yra gerų atsiliepimų:
http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=582822
Comment
-
Parašė gytis Rodyti pranešimąNutekėjo albumas ir į internetą Linkomanijoje galima jį pilną rasti
Pats būtinai įsigysiu šią knygą, ir ne per kokį internetą "pavogęs", geriau nepagailėsiu pinigų ir savose rankose turėsiu, tokią knygą kiekvienas lietuvis namuose turėtų turėtAš esu lietuvis. Tai yra mano garbė. / A.J. 1919
Comment
-
Parašė vizas Rodyti pranešimąLabai blogai, kai tokie dalykai vyksta, negaliu pakęst.
Pats būtinai įsigysiu šią knygą, ir ne per kokį internetą "pavogęs", geriau nepagailėsiu pinigų ir savose rankose turėsiu, tokią knygą kiekvienas lietuvis namuose turėtų turėt
Comment
-
Manau tikras lietuvis pirmiausia turėtų stengtis išsaugoti tai kas tose nuotraukose įamžinta, o ne įsigyti knygąMano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Parašė HAMMER Rodyti pranešimąManau tikras lietuvis pirmiausia turėtų stengtis išsaugoti tai kas tose nuotraukose įamžinta, o ne įsigyti knygą
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąBent jau džiaugtis tuom. Prie ko čia knygaAš esu lietuvis. Tai yra mano garbė. / A.J. 1919
Comment
Comment