na apsivilkau uniforma (kartais taip darau) ir vaziavau i saudymo pratybas kadangi nuosavais automobilais vaziuot neleidzia, tai nelabai kas ir klause Reikejo i ta sunkvezimi lipt
Aciu aciu Noriu papildomo akumuliatoriaus, gyvybiskai reikia blykstes , o kas liko - atostogoms 4 metus beveik neturejau atostogu, tai jau siemet paatostogausiu Kai pinigai lengvai gaunami, tai kazkaip nesunku juos ir isleisti tai nutariau siemet ne daiktais, o ispudziais lepintis
Sveikinimai Akvile ir laukiam kadrų iš 3000lt vertės kelionės
Na ta verta mazesne bus ir palaukt dar teks.... ryt ryta isvaziuoju 2 savaitems i klaipeda tarptaunines pratybos Amber Hope 2007
tai iki atostogu dar teks pakenteti
Aciu aciu Noriu papildomo akumuliatoriaus, gyvybiskai reikia blykstes , o kas liko - atostogoms 4 metus beveik neturejau atostogu, tai jau siemet paatostogausiu Kai pinigai lengvai gaunami, tai kazkaip nesunku juos ir isleisti tai nutariau siemet ne daiktais, o ispudziais lepintis
gaila, kad įspūdžių neįmanoma pamatuoti pinigine išraiška. Tad linkiu daug daug įspūdžių.
O,nuoširdžiausi sveikinimai,AkvileJei aš laimėčiau tokią sumą,atsigaučiau tik po kelių dienų,o tu viską,kaip matau,ramiai priimi
na as apskritai i pinigus ramiai ziuriu jie yra uzdirbami man daugiau sokas buvo apskritai pati ta zinia, kad laimejau pirma vieta nes realiai fotografuoti daugiau pradejau tik spalio menesi o ten zmones kiti jau ne pirmus metus fotografuojantys, fotoaparatus gerus turintys... kai kurie is dalyviu dar ir mane moke kaip reikia fotografuoti
Comment