taigi padariau kelias nuotraukas kurios bent jau man pasirode gana idomios... bet kadangi nelabai moku naudotis photoshop'u ir kitomis redagavimo programom tai gal galeciau isgirsti kelis patarimus ka butu galima "patobulinti" siose nuotraukose? aisku idomu butu isgirsti ir kelis komentarus
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
beveik lašas juroje
Collapse
X
-
Parašė _Bead_ Rodyti pranešimąNieko nenoriu izeist, bet jau siame forume darosi savartynas pamazu, kas ka norim tas ta dedam.
http://tinkle.miestai.net/showthread.php?t=4129
Neblogas fotografas esi, tai ir negadink bent jau savo įvaizdžio.
Comment
-
Parašė _Bead_ Rodyti pranešimąNieko nenoriu izeist, bet jau siame forume darosi savartynas pamazu, kas ka norim tas ta dedam.
Comment
-
Parašė dts Rodyti pranešimąpala.. o tau neatrodo, kad zmones nori tobuleti ir pasiekti kazkokiu geresniu rezultatu? o kaip jiems be labiau patyrusiu zmoniu kritikos ir patarimu tai padaryti?Paskutinis taisė _Bead_; 2007.03.13, 12:43.R. Dichavičius: „Turi būti alkanas fotografijos“
Comment
-
Parašė _Bead_ Rodyti pranešimąPirmiausia eina: 1.Teorija, daug skaityt labai daug skaityt. 2.Praktika su turimu fotoaparatu pazint, ji jo galimybes ir jo nustatymus. 3. Kazka nufotografuot gero ir tada laukt kazkokios kritikos.
"Kažkas gero" man atrodo tiek pat konkretu kiek priešrinkiminių pažadų įvykdymas...
Comment
-
Parašė dado1945 Rodyti pranešimąO tai ne 3 punktą jis vykdo?
"Kažkas gero" man atrodo tiek pat konkretu kiek priešrinkiminių pažadų įvykdymas...R. Dichavičius: „Turi būti alkanas fotografijos“
Comment
Comment