taigi paieshkojas tokios temos neradau (na jeigu kurnors buwau tai ishkart atsiprashau ) butu idomu kokias knygas shia tema skaitet, kokias turit ir pan... aishku jei skaitet belekiek tai paminekit tik geriausias ir labiausiai vertas demesio... akis uzhkluvio uzh knygos "fotografo abc"... kadangi shioje srityje ash pradedantysis tai gal ji man praverstu? kas ja skaite ar chiuoinejo? kokios nuomones? ar verta ja isigyti?
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Knygos apie fotografiją
Collapse
X
-
-
visai susimaishiau
tai pala geresne "Skaitmeniniai fotoaparatai" ar "Skaitmeninė fotografija" (jei tiktu zhodis geresne). kiek skaitinejau kitur atsiliepimus tai ten rashoma kad "skaitmeniniai fotoaparatai" labiau skirta pirma kart paemusiems i rankas fotoaparata. bet opagal pauliu gaunasi prieshingai nebesuprantu
Comment
-
Parašė gytis Rodyti pranešimąvisai susimaishiau
tai pala geresne "Skaitmeniniai fotoaparatai" ar "Skaitmeninė fotografija" (jei tiktu zhodis geresne). kiek skaitinejau kitur atsiliepimus tai ten rashoma kad "skaitmeniniai fotoaparatai" labiau skirta pirma kart paemusiems i rankas fotoaparata. bet opagal pauliu gaunasi prieshingai nebesuprantuParašė Paulius
"Skaitmeniniai fotoaparatai". Dave Johnson. Labai gera knyga tokiam pradinukui kaip aš.
"Skaitmeniniai fotoaparatai" man labiau patiko.
Comment
-
Siandien nuejau i musu miesto centrine biblioteka ir tiesiog nustebau rasdamas tiek daug geru knygu apie fotografija. I namus pasiemiau 3. Tai: 1."Fotografo ABC" - tikrai gera knyga gan nemazai info. 2. "Fotografijos vadovas" autorius P. Karpavicius - knyga 1980 metu daugiau aptariama nuotrauku gavimas namie, yra ir fotografavimo teorijos. Sena, bet gera 3. "Skaitmenines fotografijos pagrindai" autorius Tim Daly - Si knyga irgi nebloga yra aprasoma fotografavimas ir redagavimas daug pvz su "Photoshopu" verta demesio knygute. O kitas reiks veliau pasiimt kol sitas perskaitysiuR. Dichavičius: „Turi būti alkanas fotografijos“
Comment
Comment