p.s. Paskutinėj foto sakyčiau vanduo liko peršviesus... Nesižiūri...
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
HDR nuotraukos
Collapse
X
-
Parašė 99 Rodyti pranešimąne pas visus vienodai akys plikos
Parašė Hunte-r Rodyti pranešimąAišku aišku, nu bet pas mane yra funkcija su kuria daro 3 kadrus išeilės, normalia ekspozicija, peridelia ir nepakankama, tad iš jų irgi galima HDR daryti, bet jau reiktų tripodo, nes ne taip greit juos nufotkina... Reiktų daryt bandymus kaip geriau iš vieno raw ar iš 3 JPEG daryt, užima panašiai, o 3 rawus fotkint prabanga, gali ir pusantro gigo pritrūkt...
O del bandymu, kad geriau ar is vieno RAW ar 3 JPEG, priklauso viskas nuo situacijos, kaip jau minejau auksciau, jei kadre yra judesys, bus daugiau vargo rankiniu budu junginejant, nei pati HDR nuotrauka.
Del atminties talpos, siulau pasirupinti pagal savo galimybes nusipirkti kuo didesne atminties kortele ir viska fotografuoti RAW formatu, tai nera kazkokia prabanga.
Nauja mano svetaines versija: -
Atnaujinta senoji svetaines versija - naujas foto albumas Zamość (Lenkija)
Comment
-
Mantaz jau papilde mane, tai atsakymas del pliku akiu aiskus. Tiesiog jei nuotraukoje yra judesys, tiesiog daryti tris skirtingus kadrus butu gan ne visai tikslingai, veliau labai daug pastangu reikia jungiant tuos tris kadrus, o svarbiausiai prasmes jokios o ir HDR nuotrauku verte, svelniai tariant skystoka.
o kas liečia HDR fotografijų vertę, tai čia priklauso nuo pasiekto rezultato, bet šiaip, išties dažniausiai yra perlenkiama lazda ir kadras tiesiog sugadinamas...
Nors tarkim šis - žavingas:
copyright: IrenaSMiestai ir architektūra - http://www.miestai.net
Comment
-
Parašė 99 Rodyti pranešimąo kas liečia HDR fotografijų vertę, tai čia priklauso nuo pasiekto rezultato, bet šiaip, išties dažniausiai yra perlenkiama lazda ir kadras tiesiog sugadinamas...
Nauja mano svetaines versija: -
Atnaujinta senoji svetaines versija - naujas foto albumas Zamość (Lenkija)
Comment
-
Norėjau pasiteirauti,kokiu formatu,Photošope sukūrus HDR vaizdą,reikia jį išsaugoti(yra daug pasirinkimų),nes išsaugojus failas užima apie 2-3Mb,o tai truputį per daug.Be to,su jokia programa negalima jo peržiūrėti.Prašau,padėkit,labai reikiaPaskutinis taisė osiz; 2007.05.08, 20:30.Mano darbai deviantart'e
Comment
Comment