Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Dvelkianti ramybė...
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Dvelkianti ramybė...
1310,00%027,69%130,00%040,00%0530,77%4615,38%2715,38%287,69%197,69%11015,38%2Paskutinis taisė Karolis!; 2006.07.19, 15:14.W. Churchill: "Niekada, niekada, niekada nepasiduokit".
Burlenčių ir jėgos aitvarų maratonas, Šventoji 2007
Buvęs "Elnio" odų ir avalynės fabrikas, Sinagoga ir Ch. Frenkelio vila ŠiauliuoseŽymos: Joks
-
Tai pati pirma mano nuotrauka, įkelta vertinimui. Tikiuosi nelabai prisvilęs blynasW. Churchill: "Niekada, niekada, niekada nepasiduokit".
Buvęs "Elnio" odų ir avalynės fabrikas, Sinagoga ir Ch. Frenkelio vila Šiauliuose
-
1) balsavimo sistema aukštyn kojom
2) Mano nuomonė labai nuobodu ir neoriginalu.
3) Kas per Miami Vice susižavėjimas ?
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
--------------------------------------------------
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
-
Parašė Ežiukas1) balsavimo sistema aukštyn kojom
2) Mano nuomonė labai nuobodu ir neoriginalu.
3) Kas per Miami Vice susižavėjimas ?
2) aciu uz tavo nuomone
3) cia ne i "tema" ( jei idomu rasyk asmeniskai, paaiskinsiu!).W. Churchill: "Niekada, niekada, niekada nepasiduokit".
Buvęs "Elnio" odų ir avalynės fabrikas, Sinagoga ir Ch. Frenkelio vila Šiauliuose
Comment
-
Parašė sienaGražus vaizdelis,bet labai paprastas.Fotografuota ko gero ryte,bet nuotrauka''dulkėta''.W. Churchill: "Niekada, niekada, niekada nepasiduokit".
Comment
-
Parašė MantazŠiaip su tema ne į tą skiltį papuolei. Ir turbūt gerai padarei, nes bendras vaizdas kiek apgailėtinas ir toli gražu ne konkursui. Siūlau dar pasipraktikuoti.W. Churchill: "Niekada, niekada, niekada nepasiduokit".
Comment
-
Parašė MantazManiau, kad norėjai siųsti į "ramybės" konkursą, bet ne ten sukūrei O šiaip kurių galų tada kurti atskirą temą šiam pyškalui?W. Churchill: "Niekada, niekada, niekada nepasiduokit".
Comment
-
Parašė DidmiestisRastman, neklausyk ka kiti sneka, nes tavo nuotrauka tikrai puiki, turint galvoje, kad ji pirmoji! Daviau 10/10 Neleisk trupuciui kritikos taves nubaidyti nuo tolesniu nuotrauku darymo!!!Paskutinis taisė Karolis!; 2006.07.18, 00:32.W. Churchill: "Niekada, niekada, niekada nepasiduokit".
Comment
-
Parašė DidmiestisRastman, neklausyk ka kiti sneka, nes tavo nuotrauka tikrai puiki, turint galvoje, kad ji pirmoji! Daviau 10/10 Neleisk trupuciui kritikos taves nubaidyti nuo tolesniu nuotrauku darymo!!!Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
Parašė MantazPrabilo mat didysis žinovas Kažkaip tau ir visos nuotraukos "puikios" ir vertos 10. Gal vertėtų pabūti kiek kritikiškiasniam?
Comment
-
Parašė sanomizKritiškesniam. Nervus į konservus. Neigamas emocinis susidirginimas daro neigiamą įtaką jūsų darbo našumui, o svarbiausia - kalbos kultūrai.
Parašė DidmiestisPyk nepykes, Mantai, bet daugelis nuotrauku man patinka, tad ir duodu 10 balu (nematau tame nieko blogo ) Kai as pats sugebesiu geresniu nuotrauku padaryti, tai gal ir nebebusiu toks dosnus!Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
Parašė DidmiestisRastman, neklausyk ka kiti sneka, nes tavo nuotrauka tikrai puiki, turint galvoje, kad ji pirmoji! Daviau 10/10 Neleisk trupuciui kritikos taves nubaidyti nuo tolesniu nuotrauku darymo!!!
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
--------------------------------------------------
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
Comment