Nežinau ar šioje temoje rašau, bet žmonės, gal galit patarti, kokį fotošopą atsisiųsti (iš geresnių) nemokamai. Nes ten pilna tų nuorodų ir aš biškiuką susipainiojau. Tai būtų gerai nešališkas patarimas ar nuoroda netgi.
,, - Il parait que monsieur est decidement pour les suivantes.
- Que voulez-vous, madame? Elles sont plus fraiches."
Tai va, kad man su tais atsisiuntimais yra žiauri bėda, nes vieną kartą kai esu kompa sugadinęs, tai dabar baiminuosi bet kokio siuntimo...ir imu viską, tik kai man duoda tikslią nuorodą...
,, - Il parait que monsieur est decidement pour les suivantes.
- Que voulez-vous, madame? Elles sont plus fraiches."
Tai, kaip suprantu, daugiau šiame forume be linkomanijos fotošopu niekas nesinaudoja ir niekas parekomenduoti negali...
Dar seniau būdavo arba gal dar yra toks psl. The pirate bay. Pats irgi daugelį Adobe produktų susirinkes iš LM turiu. Klausinėk draugų, pažįstamų, gal dar kas iš šito forumo paskolins LM, arba torrent.lt pakvietimą. Arba naudokis paintu, yra internetinių dar daug programų nemokamų.
O gauti "nulaužtas" versijas šiais laikais darosi vis sunkiau. PirateBay vis dar galima pasiekti kitais adresais, ir senesnių versijų ten galbūt ir yra tačiau ten gali pasitaikyti ir užkrėstų failų. Beje, toje pačioje Linkomanijoje naujausių versijų nėra. O netgi jas gavus aktyvacija nėra ypač paprasta.
Comment