Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

SSC Fotografas - Braesikalla

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė Ežiukas
    Mano įsitikinimu geras fotoaparatas ir pasaulinio lygio didmiestis iš taves gali padaryti "genijų" urbanistinės fotografijos srityje
    Deja nei vienas, nei kitas genijaus negarantuoja... IMHO

Nuotraukoms, kurios eksponuojamos ne gigantiškuose stenduose, o internete, visiškai pakanka gana paprastos muilinukės ir "teisingų" rankų. Tinkamai sufokusuotą nuotrauką kompiuteryje sumažinus bent 50% ir šiek tiek paryškinus, detalumas gaunamas puikus, o tai reiškia, kad galima lengvai apsigauti ir sumaišyti nuotrauką, gautą iš 3MPx ir 16MPx. [Jau net nekalbant apie panoramines foto, kur jungiant galima pasidaryt tiek px, kiek tik reikia...]

Sutinku, kad gera vieta gerokai palengvina fotografo užduotį, bet tik palengvina. Visi manau esat matę daugybę tiesiog tragiškai baisių nuotraukų tiek iš NY, tiek iš kokio Londono ar Paryžiaus, kaip ir puikių foto iš gana kuklių vietovių.

Comment

Parašė samot
      Cia jei atmintis tokia trumpa Jozai, teks priminti cituojant dar karta tavo pirma zinute:
      man asmeniškai atrodo, kad geriausio fotografo SSC forumo nuotraukų konkurse apdovanojimas turėtu atitekti vartotojui Braesikalla (tiesa jis tokios šlovės susilaukė tapęs 2005 metų SSC nuotraukų konkurso geriausių fotografu )

Tad kazkaip keista, lyg pamirsai kaip pradejai sia tema.

Apie to dalyvio darbus dera diskutuoti ten, kur jis jas patalpino ir kur laukia komentaru, o ne kazkur kitur, kur sugalvojo apie juos padiskutuoti Jozas.
      As buciau pries, kad kazkoks liurbis patalpintu mano darbus man nezinomame forume ir ten juos aptarinetu.
      O apie nacionalistines bedas, cia is vis bereikalo uzgiedojai, nes jos visai ne i tema. O kad pirmiau talpini o veliau prasai leidimo, cia tai jau faktas ir esi prigautas, bet nieko nuostabaus, dabar LT tai gan populiaru, pirmiau statau nama kur patinka, o veliau moku baudas ir legalizuoju. Bet kaip bus priversti tuos "nelegalus" nugriauti, kaip ir tu gausi per nagus rimciau, kita karta labiau galva galvosi ka darai.
      Leisk tau pariškinti vietas kurias turėtum atidžiau perskaityti :

Nežinau kaip kitiems atrodo, bet man asmeniškai atrodo, kad geriausio fotografo SSC forumo nuotraukų konkurse apdovanojimas turėtu atitekti vartotojui Braesikalla (tiesa jis tokios šlovės susilaukė tapęs 2005 metų SSC nuotraukų konkurso geriausių fotografu ) . Trumpai sakant norėjau ir jums parodyti šio/šios (?) vartotojo nuotraukas . Jos visos darytos Niujorko mieste. Man nerealiai gražu kaip jums nežinau. Išsakykite savo nuomone

Aš suprantu, kad tu matai tai kokias blogybes nori matyti, bet tiesiog pasistenk perskaityti kitaip

Aš irgi turiu teisę diskutuoti apie ką tik noriu, kol tai nepažeidžia aukščiau raudonai parašyto įspėjimo. Kaip pavyzdį galiu pasakyti, kad tikriausiai Artūras Zuokas, AMB ir kito veikėjai irgi nenorėtu, kad apie juos kas nors diskutuotu, bet jie yra viešieji asmenis, taip pat kaip ir Breasikalla savo darbos patalpino viešai. Tad aš laisvai galiu apie juos diskutuoti, juos aptarinėti ir jokių moralės normų aš nepaleidinėsiu Jisai gali nesutikti (beje jo nuomonė dar nėra aiški) su tuom, bet tai mano teisė, kaip laisvo piliečio laisvoje visuomenėje

Vienintelė blogybė, kuria pripažistu tai, kad nepaprašiau leidymo nuotraukas čia rodyti, bet tai irgi toli gražu neprivalomas dalykas internetinėse platybėse čia ne parodų salė, aš jo darbų nevogiau .

Beto kažkaip apie mane kaip neigiamą veikėją šiame forume pakolkas pasisakai tik tu vienas. Dėlto kažkaip tavo žodžių svarumas neatrodo labai jau įtikinamas. Nors gal dar kas norėtu pasisakyti apie mane kaip apie "baubą" . Nemanau

P.S: Samot jeigu dar turi kokiu asmeninio pobūdžio komentarų prašau juos rašyti man į "PM'ą". Neteršk šios temos bereikalingais svaisčiojimais.
      Paskutinis taisė Ežiukas; 2006.05.31, 23:39.

Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/

--------------------------------------------------

Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!

Comment

Negeras tas Ežiukas, oi negeras...

Comment

"P.S: Samot jeigu dar turi kokiu asmeninio pobūdžio komentarų prašau juos rašyti man į "PM'ą". Neteršk šios temos bereikalingais svaisčiojimais."

Respect eziui.

Ale samotas sio forumo suagiklis nuo pernelyg isismaginusiu ezio..

Comment

Parašė Ežiukas
            P.S: Samot jeigu dar turi kokiu asmeninio pobūdžio komentarų prašau juos rašyti man į "PM'ą".
            Pritariu, nes dabar, kai tik kokia nors fotografijos tema taip ir tikimybė, kad joje bus "kova" tarp Ežiuko ir samot lygi 99,99%.

Comment

Parašė Ežiukas
              Leisk tau pariškinti vietas kurias turėtum atidžiau perskaityti :

Nežinau kaip kitiems atrodo, bet man asmeniškai atrodo, kad geriausio fotografo SSC forumo nuotraukų konkurse apdovanojimas turėtu atitekti vartotojui Braesikalla (tiesa jis tokios šlovės susilaukė tapęs 2005 metų SSC nuotraukų konkurso geriausių fotografu ) . Trumpai sakant norėjau ir jums parodyti šio/šios (?) vartotojo nuotraukas . Jos visos darytos Niujorko mieste. Man nerealiai gražu kaip jums nežinau. Išsakykite savo nuomone

Aš suprantu, kad tu matai tai kokias blogybes nori matyti, bet tiesiog pasistenk perskaityti kitaip

Aš irgi turiu teisę diskutuoti apie ką tik noriu, kol tai nepažeidžia aukščiau raudonai parašyto įspėjimo. Kaip pavyzdį galiu pasakyti, kad tikriausiai Artūras Zuokas, AMB ir kito veikėjai irgi nenorėtu, kad apie juos kas nors diskutuotu, bet jie yra viešieji asmenis, taip pat kaip ir Breasikalla savo darbos patalpino viešai. Tad aš laisvai galiu apie juos diskutuoti, juos aptarinėti ir jokių moralės normų aš nepaleidinėsiu Jisai gali nesutikti (beje jo nuomonė dar nėra aiški) su tuom, bet tai mano teisė, kaip laisvo piliečio laisvoje visuomenėje

Vienintelė blogybė, kuria pripažistu tai, kad nepaprašiau leidymo nuotraukas čia rodyti, bet tai irgi toli gražu neprivalomas dalykas internetinėse platybėse čia ne parodų salė, aš jo darbų nevogiau .

Beto kažkaip apie mane kaip neigiamą veikėją šiame forume pakolkas pasisakai tik tu vienas. Dėlto kažkaip tavo žodžių svarumas neatrodo labai jau įtikinamas. Nors gal dar kas norėtu pasisakyti apie mane kaip apie "baubą" . Nemanau

P.S: Samot jeigu dar turi kokiu asmeninio pobūdžio komentarų prašau juos rašyti man į "PM'ą". Neteršk šios temos bereikalingais svaisčiojimais.
              Taip, tu pasibraukei tai kas tau naudinga, o as kaip ir kiti mato visa teksta, tad nereiketu pamirsti, ka parasei

O jei taip trumpai, nebe pirma karta tau jau sakau, su tavimi diskutuoti beprasmiska, vis tiek nieko nesupranti ir nesuprasi.
              O kas liecia tersima, tai tu uztersei si foruma sia tema, kuri turejo buti SSC o ne cia, tad cia ir privatai negelbes, bet parasyti savo nuomone man privaciai zinoma gali, nebutina man pulti cia atsakineti

Nauja mano svetaines versija: -
              Atnaujinta senoji svetaines versija - naujas foto albumas Zamość (Lenkija)

Comment

Parašė Edd
                Pritariu, nes dabar, kai tik kokia nors fotografijos tema taip ir tikimybė, kad joje bus "kova" tarp Ežiuko ir samot lygi 99,99%.
                Bent kol kas daugiau niekas viesai nenori Jozo "raminti" tik privaciai man paraso, kad uzkniso Jozas. Tai ir gaunasi ne 99% o visu 100% garantija, busimam kivircui.

Comment

/\ Kažkodėl tik tau ši tema užkliuvo, niekas daugiau nesiskundė, taip kad "užteršimu" to tikrai nevadinčiau

Comment

Parašė Vaidas
                    /\ Kažkodėl tik tau ši tema užkliuvo, niekas daugiau nesiskundė, taip kad "užteršimu" to tikrai nevadinčiau

Kada Vaidai teks savu kailiu pajusti, kad kazkoks balvonas tavo nuotraukas patalpino kazkuriame tau nezinomame saite arba kad ir to balvono dienorastyje internete,aisku be tavo zinios, tada suprasi, kad tokie dalykai nesidaro, yra mazu maziausiai etika, atsiklausimas autoriaus ir sutikimas, kad jo nuotraukos bus kazkur patalpintos ir apie jas diskutuojama, tada Vaidai suprasi apie ka as.

Sakykime, gal riebiai pasakyta uzterse Miestai.net foruma. Bet prie ko cia SSC ir Miestai.net Gal kokiam Jozui ir idomu kazkoks vienas ar kitas fotografas ir SSC forumo, o man va imsiu ir sakyciu, visai neidomu ir tuo labiau neturiu supratimo, kas tas SSC ir kas tas autorius. Noreciau autoriaus paklausti apie darbus kokiu nors detaliu, bet cia to autoriaus nera ane? Jis yra SSC o ne Miestai.net tad kodel ten apie tai nediskutuoti, kur yra pats autorius diskusijoje?

Comment

Parašė Vaidas
                      ............
                      Taisyta> Beje, kalbant apie SSC ir fotografiją, likau baisiai nusivylęs tenykščiu nuotraukų konkursu... Panašu, kad absoliuti dauguma jo balsuotojų tai daro tik tam, kad galėtų atsakyti "8/10" ir taip padidinti savo pranešimų skaičių... Tikėjausi konkurse gauti kokios nors kritikos, patarimų, tačiau be suknistų vertinimų (juk aš juos ir taip matau viršuje ) ir poros "Not very interesting" ar "Very nice" nieko daugiau apie savo nuotraukas neperskaičiau... Prakeikti spameriai...
                      Pritariu. Bet medalis turi ir kitą pusę, papraščiausiai tinkamai pakomentuoti kiekvieną nuotrauką ne vien "nice job" , "great 1/10" ir pan., reikia daug laiko. Paprastai permeti nuotraukas skirdamas jei balą per daug į jos esmę nesigilindamas. Aš asmeniškai stengiuosi visada pakomentuoti pagrindinius aspektus, jeigu kas nors į akį "krenta". Beje kitus priversti komentuoti "normaliai" reikia pasistengti pačiam tokius komentarus rašyti.

Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!

Comment

ei gal reik tema sukurt kur butu galima

Comment

O ka nera dar sukurta??!!

Comment

Parašė samot
                            Kada Vaidai teks savu kailiu pajusti, kad kazkoks balvonas tavo nuotraukas patalpino kazkuriame tau nezinomame saite arba kad ir to balvono dienorastyje internete,aisku be tavo zinios, tada suprasi, kad tokie dalykai nesidaro, yra mazu maziausiai etika, atsiklausimas autoriaus ir sutikimas, kad jo nuotraukos bus kazkur patalpintos ir apie jas diskutuojama, tada Vaidai suprasi apie ka as.
                            Pritariu Samot, kad svetimų darbų viešas publikavimas neturint autoriaus sutikimo nėra geras dalykas. Net ir nurodant autorystę. Pagirti darbą ar įdėti linką į darbų galeriją (ar konkretų darbą) yra viena, o perkopijuoti nuotraukas ir dargi neinformuojant / neatsiklausiant autoriaus, visai kas kita.

Pats čia irgi papuoliau panašiu būdu, t.y. mano nuotraukos čia pasimatė anksčiau, nei aš pats.

Comment

Parašė AdisX
                              Pats čia irgi papuoliau panašiu būdu, t.y. mano nuotraukos čia pasimatė anksčiau, nei aš pats.
                              Kurios būtent?
                              Mano galerija Flickr'yje

Comment

Nerealus MIESTAS. Nerealus DANGORAIZIAI. Nerealios NUOTRAUKOS.

Comment

Laiškas iš Braesikalla :

You can post my pictures in lithuanian forum, if you want. I would like you to include my email address braesikalla@web.de in that post, just in case there are any questions about the images.

Take,
                                  Braesikalla!

Comment

Sutikimas yra, galime diskutuot
                                    O nuotrakos nerealios, ypač pirma
                                    :geria: Už Lietuvą!!

Comment

Comment

by far the best photographer in SSC or anywhere else for that matter! Superb style!

Comment

That's a WOW photo by Eziukas alright but you're not half bad yourself, ch1le!
                                          Originally Posted by

Comment

Working...
                                          X