ne nu kam reik cia gruzint tokiom nuotraukom kad net gaila laiko kol jas prastumi..... tikra ta zodzio prasme pievos............... nu nufotkini pats pasiziuri ir mesk jas lauk o nekiskit.... kazkokia nesamone
ne nu kam reik cia gruzint tokiom nuotraukom kad net gaila laiko kol jas prastumi..... tikra ta zodzio prasme pievos............... nu nufotkini pats pasiziuri ir mesk jas lauk o nekiskit.... kazkokia nesamone
Nusiramink, menininke. Vietoj to, kad lietum neigiamas emocijas ant naujokų, verčiau įdėk savo didžiai teigiamų vaizdelių.
Visi nuo ko nors pradeda, juk jei žmogus niekur nedės savo nuotraukų, tai nebus kam jų kritikuoti.. galbūt tiesiog jis netobulės, taigi manau sveikintina net ir tokia pradžia, o zixeliui linkiu dar tobulėjimo ;-)
as tikrai esu labai susidomejes fotografija, gal mano muiline ir nera pritaikyta idealiai fotografijai, bet pradziai manau uzteks, kai igysiu daugiu igudziu, tada ir geresni fotika nusipirksiu. as tk noriu prisijungt prie forumo bendruomenes, gal mano foto ir s... bet jusu visi komentarai ir atsiliepimai manau tik skatins mane tobulet, visi patarimai yra priimtini. man tikrai labai svarbi jusu visu nuomone ir patarimai. ne pirmam forume sedziu ir zinau kas yra naujoko dalia aciu
P.S. iskart atsiprasau uz off topic
Ar paciam jos grazios idomios? Krumynai ir pievos, spalvos niurios, silpnai. O jei nori kritikos tai geriu i konkursus kisti arba vertinimui skirta kategorija.
Comment